اپل ویژن پرو ۲ در راه است؛ تولید انبوه قطعات آغاز شد

با وجود سر و صدای زیاد، Apple Vision Pro در فروش موفق ظاهر نشد و حالا اپل در حال آمادهسازی نسخه جدیدی از این هدست واقعیت ترکیبی است؛ نسخهای با ارتقاء محدود که طبق گزارشها، تا پایان سال جاری معرفی خواهد شد.
در همین راستا، تولید انبوه برخی از قطعات اصلی این محصول از جمله پنلها، بدنه و مدارهای الکترونیکی، در همکاری با شرکای سختافزاری اپل آغاز شده است. برخی تأمینکنندگان حتی بهصورت فشرده در حال تکمیل سفارشها هستند.
گزارشها حاکی از آن است که اپل تولید نسخه فعلی ویژن پرو را در سال گذشته کاهش داده و قصد دارد آن را تا پایان ۲۰۲۴ بهطور کامل متوقف کند. احتمالا موجودی کافی برای فروش تا زمان عرضه مدل جدید تأمین شده است.
نسخه بعدی Vision Pro قرار نیست تحولی بزرگ باشد. تغییرات طراحی فیزیکی آن بسیار محدود خواهند بود؛ اما نکته مهم، استفاده از چیپست جدید Apple M5 در این نسخه است — ارتقایی که شاید تنها ویژگی برجستهی آن محسوب شود.
آیا این نسخه میتواند آیندهای روشنتر برای ویژن پرو رقم بزند؟ باید منتظر ماند و دید.