مقایسه گوشی های گیمینگ: بهترین گوشیهای مخصوص بازی
سالانه شاهد تولید گوشیهای هوشمند زیادی توسط کمپانیهای مختلف در سراسر جهان هستیم. انواع گوشیهای هوشمند با کاربریهای مختلف طراحی و تولید میشوند که میتوانند کاربردهای مختلف خود را به رخ بکشند. در این میان، کمپانیها در زمینه طراحی و تولید گوشیهای گیمینگ هم سرمایهگذاری قابل توجهی انجام میدهند. یکی از شرکتهایی که در زمینه تولید گوشیهای گیمینگ توانسته موفقیتهای چشمگیری کسب کند، کمپانی چینی شیائومی است و در کنار آن، کمپانیهایی همانند سامسونگ موفق شدهاند با تولید دستگاههای قدرتمند، توانایی خود را به رخ کاربران کشیده و برای سایر رقیبان، خط و نشان بکشند. در این مقاله قصد داریم به مقایسه گوشی های گیمینگ موجود در بازار بپردازیم؛ با ما همراه باشید.
مقایسه گوشی گیمینگ Xiaomi POCO F4 GT با دیگر مدلها
شیائومی پوکو F4 GT را باید یکی از بهترین گوشیهای گیمینگ شیائومی معرفی کرد. این گوشی با وزن ۲۱۰ گرم، طراحی بسیار جذابی دارد. در لبههای این دستگاه کلیدهایی تعبیه شده که تاثیر زیادی در عملکرد و مدیریت گیم از سوی کاربران داشته باشد. در بخش جلوی POCO F4 GT، شاهد صفحه نمایش ۶٫۶۷ اینچ امولد هستیم که از ۱ میلیارد رنگ، نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز و HDR10+ پشتیبانی کرده و میتوان گفت یکی از بهترین نمایشگرهای موجود است. از دیگر ویژگیهای مهم دستگاه، باید به وضوح تصویر ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل در کنار تجهیز شدن به محافظ نمایشگر کورنینگ گوریلا گلس Victus اشاره کرد. بیشتر بخش جلوی گوشی از نمایشگر پوشیده شده و این مسأله با نسبت نمایشگر به بدنه ۸۶٫۲ درصد قابل درک است.
گیمرها میتوانند در این گوشی از قدرت پردازنده اصلی کوالکام اسنپدراگون ۸ نسل ۱ با پایه تراشه ۴ نانومتر استفاده کنند. همچنین این گوشی هوشمند مجهز به پردازنده گرافیکی قدرتمند Adreno 730 بوده که میتواند نیاز کاربران را به راحتی پاسخ دهد. گوشی هوشمند شیائومی پوکو F4 GT در دو مدل مختلف و بر اساس تفاوت حافظه رم و حافظه ذخیرهسازی داخلی تولید و عرضه شده است. نوع حافظه دستگاه UFS 3.1 بوده که تضمینکننده سرعت بالای نقل و انتقال اطلاعات است.
این گوشی هوشمند در بخش عقب دارای دوربین سهگانه است که شامل سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل، سنسور ۸ مگاپیکسل اولترا واید و سنسور مگاپیکسل ماکرو میشود. این گوشی در بخش جلو دارای سنسور سلفی ۲۰ مگاپیکسل است. شیائومی پوکو F4 GT مجهز به حسگر اثر انگشت در بخش کناری بوده که قدرت تشخیص اثر انگشت آن بسیار زیاد است. انرژی پوکو اف ۴ جی تی توسط باتری قدرتمند ۴۷۰۰ میلیآمپر ساعت تامین میشود، اما شاهد پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۱۲۰ وات نیز هستیم.
مقایسه گوشی Xiaomi 11T Pro با دیگر مدلها
یکی دیگر از بهترین گوشیهای هوشمند گیمینگ شیائومی را باید مدل ۱۱ تی پرو معرفی کرد. این گوشی در مقایسه گوشی های گیمینگ، طراحی بسیار خوبی دارد که میتواند توجه هر کاربر یا خریداری را در نگاه اول به خود جلب کند. وزن این دستگاه ۲۰۴ گرم و دارای تاییدیه IP53 است که نشان میدهد دستگاه در برابر پاشش و گردوغبار از خود مقاومت نشان میدهد.
شیائومی ۱۱ تی پرو در قسمت جلو مجهز به نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ امولد با وضوح ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل است. این نمایشگر از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز، ۱ میلیارد رنگ، Dolby Vision و HDR10+ پشتیبانی خواهد کرد. از دیگر ویژگیهای این صفحه نمایش باید به محافظ صفحه نمایش کورنینگ گوریلا گلس victus آن اشاره کرد. نسبت نمایشگر به بدنه شیائومی ۱۱ تی پرو معادل ۸۵٫۱ درصد بوده که نشان میدهد بیشتر فضای جلوی دستگاه را نمایشگر تشکیل داده است.
این گوشی گیمینگ شیائومی، مجهز به پردازنده اصلی کوالکام اسنپدراگون ۸۸۸ ۵G است و در کنار پردازنده گرافیکی Adreno 660 قدرت بالایی در اختیار کاربران قرار میدهد. از دیگر مشخصات فنی این گوشی، باید به عدم پشتیبانی آن از حافظه میکرو اس دی اشاره کرد. این اسمارتفون در سه مدل تولید شده که تفاوت آنها بر اساس تفاوت میان حافظه رم و حافظه ذخیرهسازی داخلی است.
گوشی هوشمند شیائومی ۱۱ تی پرو در بخش عقب دارای دوربین سهگانه بوده که شامل سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل، سنسور ۸ مگاپیکسل اولترا واید و سنسور ۵ مگاپیکسل تله فوتو ماکرو میشود. در بخش جلو سنسور سلفی ۱۶ مگاپیکسل قرار گرفته است. زمانی که وارد تنظیمات گوشی شوید، کافی است سنسور ۱۰۸ مگاپیکسل را برای ثبت تصاویر فعالسازی کرده تا کیفیت فوقالعاده آن را احساس کنید. شیائومی ۱۱ تی پرو انرژی خود را از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت دریافت میکند و از فناوری شارژ سریع ۱۲۰ وات نیز پشتیبانی مینماید؛ تا جایی که میتوان انتظار شارژ مجدد باتری گوشی را در مدت زمان ۱۷ دقیقه داشت.
مقایسه گوشی های گیمینگ Samsung Galaxy A73 با دیگر مدلها
سامسونگ گلکسی A73 را باید به عنوان یکی از بهترین گوشیهای گیمینگ سامسونگ معرفی کرد. این اسمارتفون با وزن ایدهآل ۱۸۱ گرم تولید شده و دارای تاییدیه IP67 است. این دستگاه میتواند در برابر آب و گردوغبار از خود مقاومت نشان دهد. از دیگر ویژگیهای این اسمارتفون باید به صفحه نمایش ۶٫۷ اینچ سوپر امولد پلاس با وضوح ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل و پشتیبانی از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز اشاره کرد. سامسونگ گلکسی A73 5G مجهز به محافظ نمایشگر corning Gorilla Glass 5 بوده که تاثیر آن روی افزایش ضریب ایمنی را باید یک امتیاز مثبت عنوان کرد.
سامسونگ گلکسی A73 مجهز به پردازنده ۶ نانومتری کوالکام اسنپدراگون ۷۷۸ جی است و به لطف پردازنده گرافیکی Adreno 642L، عملکرد درخشانی در زمینه پردازش نشان میدهد. سامسونگ گلکسی A73 در بخش عقب مجهز به دوربین چهارگانه بوده که شامل سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل است و در کنار آن، شامل سنسور ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید و دو سنسور ۵ مگاپیکسل ماکرو و سنجش عمق میشود. از سوی دیگر در بخش جلوی دستگاه، سنسور سلفی ۳۲ مگاپیکسل قرار گرفته که کاربران میتوانند از آن برای تصویربرداری و فیلمبرداری استفاده کنند. این گوشی هوشمند و گیمینگ سامسونگ، مجهز به حسگر اثر انگشت درون نمایشگر بوده که عملکرد بسیار خوبی از خود نشان میدهد. این دستگاه انرژی خود را از باتری قدرتمند ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت دریافت و از فناوری شارژ سریع ۲۵ وات نیز پشتیبانی میکند.
مقایسه گوشی Xiaomi POCO F5 Pro با دیگر مدلها
یکی از جدیدترین گوشیهای میانرده که میتوان در مقایسه گوشی های گیمینگ به آن اشاره کرد، گوشی شیائومی مدل پوکو F5 Pro است. این گوشی گیمینگ شیائومی دارای تاییدیه IP53 بوده که نشاندهنده مقاومت آن در برابر پاشش و گردوغبار است. این اسمارتفون قدرت خود را از پردازنده کوالکام اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ دریافت میکند که به عنوان پردازندهای با پایه تراشه ۴ نانومتر شناخته میشود؛ این تراشه میتواند سرعت بالایی را به عنوان گوشی میانرده در اختیار کاربران قرار دهد. همچنین این اسمارتفون مجهز به پردازنده گرافیکی Adreno 730 است.
شیائومی پوکو F5 Pro در بخش جلو دارای سنسور سلفی ۱۶ مگاپیکسل است، اما شرایط در بخش عقب متفاوت بوده و شاهد سنسور ۶۴ مگاپیکسل اصلی، سنسور ۸ مگاپیکسل اولترا واید و سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو خواهیم بود. یکی دیگر از ویژگیهای مهم دستگاه را باید باتری قدرتمند ۵۱۶۰ میلیآمپر ساعت آن عنوان کرد. ین باتری قدرتمند در کنار فناوری شارژ سریع ۶۷ وات سیمی میتواند در مدت ۱۵ دقیقه، ۵۰ درصد ظرفیت باتری را تکمیل کند. همچنین این دستگاه از شارژ وایرلس ۳۰ وات نیز پشتیبانی میکند که به عنوان امتیازی فوقالعاده جذاب شناخته میشود. از دیگر ویژگیهای این گوشی باید به حسگر اثر انگشت درون نمایشگر اپتیکال اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی های گیمینگ در بازه های مختلف قیمتی
مقایسه گوشی Xiaomi POCO X5 Pro با دیگر مدلها
یکی دیگر از گوشیهای گیمینگ جدید شیائومی، پوکو ایکس ۵ پرو نام دارد. یکی از مهمترین ویژگیهای این دستگاه گیمینگ، وزن ایدهآل و ۱۸۱ گرمی آن است که باعث میشود کاربران در طول استفاده طولانی مدت دچار مشکل نشوند و احساس بدی به آنها دست ندهد. این گوشی با تاییدیه IP53 همراه بوده که نشاندهنده مقاومت در برابر پاشش و گردوغبار است.
شیائومی پوکو ایکس ۵ پرو، مدل ۵G مجهز به نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ امولد با وضوح ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل بوده و نسبت نمایشگر به بدنه آن برابر با ۸۶٫۸ درصد است؛ این نسبت نشان میدهد بیشتر فضای جلوی گوشی از نمایشگر تشکیل شده است. این دستگاه از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز، یک میلیارد رنگ، Dolby Vision و HDR10+ پشتیبانی میکند. همچنین حداکثر میزان روشنایی دستگاه برابر با ۹۰۰ نیت بوده که میتوان گفت در برابر نور شدید خورشید هم امکان مشاهده بدون مشکل نمایشگر وجود دارد. از سوی دیگر این گوشی مجهز به محافظ نمایشگر کورنینگ گوریلا گلس ۵ است که توانایی افزایش ضریب ایمنی دستگاه را دارد. قدرت این گوشی هوشمند به وسیله پردازنده کوالکام اسنپدراگون ۷۷۸ جی ۵G تامین میشود که به عنوان پردازندهای با پایه تراشه ۶ نانومتر شناخته میشود. همچنین این اسمارتفون دارای پردازنده گرافیکی Adreno 642L بوده که توانمندی آن بر کسی پوشیده نیست.
این گوشی هوشمند گیمینگ شیائومی از کارت حافظه جانبی میکرو اس دی پشتیبانی نمیکند، اما در دو مدل مختلف با حافظه رم و حافظه ذخیرهسازی متفاوت در دسترس قرار دارد که باعث میشود کاربران بتوانند مدل مورد نیازشان را خریداری کنند. شیائومی POCO X5 Pro 5G در بخش عقب دارای دوربین سهگانه بوده که شامل سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل، سنسور ۸ مگاپیکسل اولترا واید و سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو میشود. در بخش جلوی گوشی نیز، شاهد قرارگیری سنسور سلفی ۱۶ مگاپیکسل خواهیم بود که در بیشتر گوشیهای شیائومی به صورت مشابه وجود دارد. در زمینه امنیت میتوان به حسگر اثر انگشت در بخش کناری دستگاه اشاره کرد. این گوشی مجهز به باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت بوده و از فناوری شارژ سریع ۶۷ وات پشتیبانی میکند. همچنین این گوشی از فناوری شارژ معکوس ۵ وات نیز پشتیبانی میکند که به عنوان ویژگی جانبی شناخته میشود.
مقایسه گوشی های گیمینگ Samsung Galaxy A54 با دیگر مدلها
یکی دیگر از بهترین گوشی های سری A سامسونگ را باید مدل گلکسی A54 معرفی کرد. این اسمارتفون با وزن ۲۰۲ گرم تولید شده و خوشبختانه با تاییدیه IP67 همراه است. سامسونگ گلکسی A54 دارای نمایشگر ۶٫۴ اینچ سوپر امولد با وضوح ۱۰۸۰×۲۳۴۰ پیکسل بوده و در کنار آن از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز و HDR10+ پشتیبانی میکند. این گوشی مجهز به محافظ صفحه نمایش کورنینگ گوریلا گلس ۵ بوده و تاثیر آن در افزایش ضریب ایمنی دستگاه قابل توجه است. این گوشی هوشمند جدید مجهز به پردازنده ۵ نانومتری اگزینوس ۱۳۸۰ بوده و در کنار پردازنده گرافیکی Mali-G68 MP5 میتواند نیاز گیمرها در زمینه پردازش و اجرای جدیدترین و قدرتمندترین بازیها را فراهم کند.
در بخش عقب این گوشی سامسونگ شاهد قرارگیری دوربین سهگانه هستیم که از سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسل، سنسور ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید و ۵ مگاپیکسل ماکرو تشکیل شده است. در بخش جلو شرایط بسیار خوب بوده و دستگاه مجهز به سنسور سلفی ۳۲ مگاپیکسل است. این گوشی هوشمند که به عنوان یکی از بهترین گوشیهای سری A سامسونگ شناخته میشود، انرژی خود را از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت دریافت میکند و همانند سامسونگ گلکسی A73 از فناوری شارژ سریع ۲۵ وات پشتیبانی خواهد کرد. به خاطر داشته باشید این دستگاه فاقد آداپتور درون جعبه بوده و باید آداپتور آن را به صورت جداگانه خریداری کنید؛ گوشیهای جدید سامسونگ فاقد شارژر هستند، اما گوشیهای شیائومی کماکان با شارژر ارائه میشوند.
مقایسه گوشی Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus با دیگر مدلها
شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس را باید به عنوان یکی از جدیدترین و قدرتمندترین گوشیهای میانرده شیائومی معرفی کرد که در لیست مقایسه گوشی های گیمینگ نیز قرار گرفته است. این دستگاه با وزن ۲۰۸ گرم تولید شده و دارای تاییدیه IP53 است. در بخش جلوی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس، صفحه نمایش ۶٫۶۷ اینچ اولد با وضوح تصویر ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل قرار دارد. این گوشی از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز، یک میلیارد رنگ، Dolby vision و HDR10+ پشتیبانی میکند. نسبت نمایشگر به بدنه گوشی برابر با ۸۶٫۸ درصد بوده که نشان میدهد بیشتر بخش جلوی گوشی از صفحه نمایش تشکیل شده است. از دیگر ویژگیهای نمایشگر باید به محافظ صفحه نمایش کورنینگ گوریلا گلس ۵ اشاره کرد که توانایی افزایش ضریب ایمنی گوشی را دارد. گوشی هوشمند ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس قدرت خود را از پردازنده اصلی ۶ نانومتری مدیاتک Dimensity 1080 دریافت میکند که در کنار پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4 میتواند نیاز گیمرها را پاسخ دهد. قدرت این دستگاه قدرت بسیار خوبی را در زمینه اجرای جدیدترین بازیها و نرم افزارهای گرافیکی در اختیار کاربران قرار میدهد.
گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در دو مدل مختلف و بر اساس تفاوت در حافظه رم تولید شده است. هر دو گوشی دارای حافظه ذخیرهسازی یکسان ۲۵۶ گیگابایت هستند، اما مدل نخست با حافظه رم ۸ گیگابایت و دیگری با حافظه رم ۱۲ گیگابایت در دسترس قرار دارند. در بخش عقب، دوربین سهگانه قرار گرفته که شامل سنسور اصلی ۲۰۰ مگاپیکسل، سنسور اولترا واید ۸ مگاپیکسل و سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو میشود. در بخش جلوی گوشی، سنسور سلفی ۱۶ مگاپیکسل قرار گرفته که با استفاده از آن میتوانید نیاز خود را در زمینه ثبت تصاویر و فایلهای ویدیویی سلفی پاسخ دهید. گوشی هوشمند شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس، مجهز به باتری قدرتمند ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت بوده و در کنار آن شاهد پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۱۲۰ وات خواهید بود.
مقایسه گوشی Xiaomi POCO X4 Pro با دیگر مدلها
هنوز میتوان گوشی هوشمند شیائومی پوکو ایکس ۴ پرو را به عنوان یکی از بهترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازار معرفی کرد که قدرت بالایی در اختیار کاربران قرار میدهد. این اسمارتفون موفق شده تاییدیه IP53 را کسب کند و با وزن ۲۰۵ گرم در دسترس قرار دارد. بد نیست بدانید یکی از ویژگیهای مهم این گوشی، ظاهر فوقالعاده جذاب آن است. این گوشی هوشمند گیمینگ شیائومی، مجهز به نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ سوپر امولد بوده که از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکند. نسبت نمایشگر به بدنه دستگاه برابر با ۸۶ درصد است و نشان میدهد بیشتر فضای جلوی دستگاه از صفحه نمایش پوشیده شده است. در بخش جلوی گوشی شاهد قرارگیری محافظ نمایشگر کورنینگ گوریلا گلس ۵ خواهید بود که توانایی افزایش ضریب ایمنی را دارد.
قدرت دستگاه توسط دو پردازنده اصلی و گرافیکی کوالکام اسنپدارگون ۶۹۵ ۵G و Adreno 619 تامین میشود. از دیگر ویژگیهای دستگاه باید به توانایی آن در برابر گرما اشاره کرد. در حقیقت این گوشی میتواند حرارت ایجاد شده ناشی از گیم و پردازشهای سنگین را مدیریت کند. این پردازنده با پایه تراشه ۶ نانومتر خود میتواند نویددهنده سرعت بالا باشد. در بخش عقب گوشی پوکو ایکس ۴ پرو شاهد قرارگیری دوربین چهارگانه با سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل هستیم و در کنار آن، سنسور ۸ مگاپیکسل اولترا واید و ۲ مگاپیکسل ماکرو قرار دارد. در بخش جلوی گوشی هم سنسور سلفی ۱۶ مگاپیکسل قرار گرفته و میتوانید از آن برای ثبت تصاویر و فیلمبرداری استفاده کنید.
شیائومی پوکو X4 Pro 5G مجهز به باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت بوده و در کنار آن شاهد پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۶۷ وات خواهید بود. از دیگر ویژگیهای دستگاه باید به وجود حسگر اثر انگشت در بخش کناری اشاره کرد. در صورتی که قصد خرید یک گوشی گیمینگ باکیفیت را دارید، شیائومی پوکو ایکس ۴ پرو میتواند گزینهای ایدهآل محسوب شود.
مقایسه گوشی های گیمینگ Samsung Galaxy A34 با دیگر مدلها
سامسونگ گلکسی A34 یکی دیگر از مقرونبهصرفهترین گوشیهای گیمینگ سامسونگ محسوب میشود. این اسمارتفون دارای تاییدیه IP67 بوده و وزن آن هم معادل ۱۹۹ گرم است؛ این تاییدیه نشان میدهد گوشی در برابر آب و گردوغبار مقاومت دارد. سامسونگ گلکسی A34 مجهز به نمایشگر ۶٫۶ اینچ سوپر امولد با وضوح ۱۰۸۰×۲۳۴۰ پیکسل بوده و نسبت نمایشگر به بدنه آن برابر با ۸۴٫۹ درصد است. این اسمارتفون مجهز به کورنینگ گوریلا گلس ۵ هم است. بیشتر فضای جلوی گوشی از نمایشگر پوشیده شده و خبری از حاشیههای عذابآور نیست.
قدرت این گوشی هوشمند سامسونگ توسط پردازنده اصلی مدیاتک Dimensity 1080 که به عنوان پردازندهای با پایه تراشه ۶ نانومتر شناخته میشود، تامین شده است. این تراشه در کنار پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4 توانمندی بسیار خوبی از خود نشان میدهد. شما میتوانید گلکسی A34 را در سه مدل مختلف و بر اساس تفاوت در حافظه ذخیرهسازی داخلی و حافظه رم خریداری کنید. این اسمارتفون سامسونگ مجهز به سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسل، سنسور ۸ مگاپیکسل اولترا واید و سنسور ۵ مگاپیکسل ماکرو در بخش عقب بوده و در بخش جلو هم سنسور سلفی ۱۳ مگاپیکسل قرار دارد. در صورتی که امنیت برای شما حائز اهمیت است، باید بگوییم گلکسی A34 مجهز به حسگر اثر انگشت درون نمایشگر اپتیکال است. همچنین انرژی گلکسی A34 توسط باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت تامین شده و شاهد پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۲۵ وات خواهیم بود.
کسانی که به عنوان گیمر شناخته میشوند، باید گوشیهایی را خریداری کنند که مجهز به پردازنده اصلی و پردازنده گرافیکی قدرتمند باشد. وجود پردازندههای قدرتمند با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع برای شارژ مجدد در کوتاهترین زمان، اهمیت زیادی دارد. در مقاله مقایسه گوشی های گیمینگ سعی شد بهترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازار معرفی شود تا بتوانید در میان آنها یکی از بهترین مدلها را انتخاب و خریداری کنید. امیدواریم توانسته باشیم به شما در انتخاب یکی از بهترین گوشیهای گیمینگ موجود در بازار کمک کنیم. آیا شما گوشی گیمینگ دارید؟ تجربه کاربری خود را از گوشی گیمینگ با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.