اپل واچ ۷ علیه گلکسی واچ ۴
اپل واچ ۷ و گلکسی واچ ۴، این روزها در راس بازار ساعتهای هوشمند قرار گرفتهاند. در واقع این دو ساعت هوشمند، هم از نظر محبوبیت و هم از نظر تکنولوژی از بهترینهای بازار به شمار میروند.
این دو محصول توسط دو شرکت رقیب و در عین حال همکار ساخته شدهاند. اپل و سامسونگ سالهاست که از هم ایده میگیرند. چه بپذیرند چه خیر این یک حقیقت است. باید دید که بین اپل واچ ۷ و گلکسی واچ ۴ کدام یک موفقتر عمل کرده است.
طراحی اپل واچ ۷ و گلکسی واچ ۴
طراحی این دو محصول از پایه و اساس دو مسیر متفاوت را نسبت به یکدیگر پیموده است. گلکسی واچ ۴ سبکتر و کوچکتر است. دور لبه این ساعت برای کنترل منوها، به تماس حساس است. در حالی که در نسخه کلاسیک از لبه فیزیکال استفاده شده است. اپل در عوض از یک کوک جداگانه برای کنترل منو استفاده میکند.
اپل واچ ۷ در سایزهای ۴۱ و ۴۵ میلیمتری به بازار آمده است. گلکسی واچ ۴ دارای سایزهای ۴۰ و ۴۴ میلیمتر است. البته گلکسی واچ ۳ کلاسیک با داشتن اندازههای ۴۲ و ۴۶ میلیمتری کمی بزرگتر از نسخههای استاندارد این دو ساعت هوشمند است.
هر دو تا ۵۰ متر در مقابل آب مقاومت دارند.
بیشتر بخوانید: باز شدن Face ID با ماسک، بدون نیاز به اپل واچ
صفحه نمایش اپل واچ ۷ و گلکسی واچ ۴
مقایسه صفحه نمایش اپل واچ ۷ با گلکسی واچ ۴ به علت شکل صفحه نمایشهای این دو ساعت هوشمند، کمی سخت است. یکی مستطیلی و دیگری دایره است. با این حال این مقایسه را انجام میدهیم.
صفحه نمایش ۱٫۹ اینچی سری ۷ حدود ۲۰ درصد از نسخه قبلی خود یعنی اپل واچ ۶ بزرگتر شده است. همچنین از صفحه نمایش ۱٫۴ اینچی گلکسی واچ ۴ سایز بیشتری دارد.
تراکم پیکسلی در هر دو صفحه نمایش تقریبا یکسان است. تراکم پیکسلی صفحه نمایش گلکسی واچ ۴، ۳۳۰ پیکسل بر اینچ و تراکم پیکسلی صفحه نمایش اپل واچ ۷ ۲۲۶ پیکسل بر اینچ است.
تفاوت دیگر این دو صفحه نمایش منحنی بودن لبهها در اپل و طراحی صافتر آن در گلکسی است.
قدرت سختافزاری و باتری اپل واچ ۷ و گلکسی واچ ۴
اپل، ساعت هوشمند خود را به پردازنده اختصاصی و شخصی سازی شده خود یعنی S7 مجهز کرده است. فرق عمدهای با پردازنده سری ۶ ندارد تنها طراحی متفاوتی دارد.
به هنگام استفاده از اپل واچ ۷ هیچگونه کندی و گیر کردن را مشاهده نکردیم که امتیاز بسیار بالایی است.
این موضوع برای ساعت هوشمند سامسونگ نیز صادق است. این ساعت هوشمند از پردازنده اختصاصی سامسونگ یعنی Exynos W920 بهره برده است. این پردازنده یکی از سریعترین پردازندههای موجود است.
یکی از مهمترین برگهای برنده اپل واچ ۳ داشتن حافظه داخلی بیشتر است. با داشتن حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی از گلکسی واچ ۴ با حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی پیشی گرفته است.
از نظر نرمافزاری هر دو ساعت هوشمند از توان بالایی برخوردار هستند. Watch OS8 بهترین سیستم عامل برای یک ساعت هوشمند است. گلکسی واچ ۴ نیز از سیستم عامل Tizen رها شده و به سمت Wear OS گوگل رفته است. البته از نظر رابط کاربری همچنان شبیه به تایزن است.
باتری اپل واچ ۷ با یک بار شارژ کامل، تا ۲۴ ساعت کاربر را همراهی میکند. گلکسی واچ ۴ با ۲ تا ۳ روز عمر باتری، عملکرد بهتری داشته است.
ویژگیهای سلامت و ورزشی در اپل واچ ۷ و گلکسی واچ ۴
اپل واچ ۷ از نظر عملکرد برنامههای ورزشی از نسخه قبلی خود بسیار بهتر عمل کرده است. دارای سیستم ثبت نوار قلب و سنجش سطح اکسیژن خون است. دقت این سیستمها به اندازه دستگاههای بیمارستانی نیست. ولی میتواند نمایی کلی از سلامت کاربر را به نمایش بگذارد.
گلکسی واچ ۴ دارای یک سنسور BioActive است که به کمک آن سطح اکسیژن، نسب چربی بدن به عضلات و ضربان قلب را میسنجد.
این دو ساعت هوشمند با کدام گوشیها سازگاری دارند
شاید به نظر واضح باشد ولی پرسشی است که بسیار پرسیده میشود. در پاسخ میتوان گفت که اگر آیفون دارید اپل واچ ۷ و اگر گوشیهای اندرویدی به خصوص سامسونگ دارید، گلکسی واچ ۴ بهترین گزینه برای شما خواهد بود.