آموزش حل مشکل دانلود از گوگل پلی
آیا تاکنون برای شما اتفاق افتاده است که هنگام دانلود برنامه از گوگل پلی با خطا یا مشکل مواجه شوید؟ با این که گوگل پلی به عنوان فروشگاه اصلی برنامه گوگل شناخته میشود، اما نمیتواند به این معنا باشد که هیچ وقت کاربران را دچار دردسر نخواهد کرد. در این مقاله قصد داریم روشهای حل مشکل دانلود از گوگل پلی را به شما آموزش دهیم. البته گاهی وقتها این فروشگاه محدودیتهایی را به دلایل گوناگون برای برخی کاربران ایجاد میکند که به معرفی آنها هم خواهیم پرداخت؛ با ما همراه باشید.
روشهای موثر برای حل مشکل دانلود از گوگل پلی
پنج راه حل کلی برای رفع مشکل گوگل پلی وجود دارد، اما شما نیازی به بررسی تمام موارد نخواهید داشت. شما میتوانید به ترتیب، هر کدام از موارد ذکرشده را مورد بررسی قرار دهید و در صورتی که از هر کدام نتیجه نگرفتید، روش بعد را مورد بررسی و آزمایش قرار دهید. این پنج راهحل شامل موارد زیر میشوند:
- ابتدا برنامه را متوقف کرده و سپس حافظه کش و حافظه دیتا را پاکسازی کنید.
- از اتصال روی شبکه موبایل به وای فای، تغییر حالت بدهید.
- شما باید بروزرسانیهای گوگل پلی را حذف نصب کرده و مجددا بروزرسانی را انجام دهید.
- حساب کاربری گوگل خود را نوسازی کنید.
- دستگاه خود را در گوگل ثبت کنید.
انجام هر کدام از روشهای ذکرشده میتوانند بیشتر مشکلات به وجود آمده از سوی گوگل پلی را برای همیشه رفع کنند. با این حال، برخی از خطاها وجود دارند که به سادگی قابل حل نیستند و در نهایت توضیح خواهیم داد.
چرا تغییر اندروید باعث خرابی گوگل پلی میشود؟
توجه داشته باشید که این آموزش مربوط به گوشیهای روت شده یا دستگاههایی که مجهز به رامهای سفارشی هستند، نبوده و نمیتواند مشکل آنها را حل کند. روت کردن دستگاه میتواند تغییرات بنیادین را در سیستم عامل اندروید ایجاد کند و این تغییرات به وجود آمده مانع از عملکرد صحیح گوگل پلی خواهد شد. با این که دلایل زیادی ممکن است از سوی کاربران مبنی بر استفاده از کاستوم رام وجود داشته باشد، اما انجام این کار نه تنها سودی ندارد، بلکه باعث زحمت مجدد شده و دردسرهای بیشتری را به وجود خواهد آورد. توصیه میکنیم که هیچ وقت سراغ روت کردن گوشی اندروید یا استفاده از رامهای سفارشیسازی شده نروید تا بتوانید همواره دستگاه خود را در شرایط پایدار حفظ کنید.
۱: متوقف کردن برنامه، پاکسازی دیتا و کش
فروشگاه گوگل پلی به فرایندهای زیادی وابسته بوده که در پس زمینه اجرا میشوند و تاثیر زیادی روی عملکرد برنامه خواهند داشت. هر زمان که گوگل پلی را پاکسازی کنید، ایده خوبی است که همین کار را با خدمات گوگل پلی و گوگل سرویس فریمورک انجام دهید. در صورتی که قصد دارید ابتدا آن را امتحان کنید، بروزرسانی سرویسهای گوگل پلی را مورد بررسی قرار دهید. بد نیست هنگام انجام این کار سراغ پاکسازی دانلود منیجر گوشی هم بروید. پس از پاکسازی، دستگاه را مجددا راهاندازی کنید. انجام این کار ممکن است باعث شود که کاربران نیازمند وارد کردن مجدد اطلاعات برای ورود به سیستم باشند.
برای پاکسازی کش و دیتا یا متوقف کردن گوگل پلی باید مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:
- ابتدا وارد تنظیمات گوشی شوید.
- سپس وارد بخش برنامهها (Apps) شده و روی همه برنامهها (All) ضربه بزنید.
- در این بخش باید سراغ پیدا کردن برنامه گوگل پلی (Google Play) بروید و روی آن ضربه بزنید.
- در این بخش میتوانید روی گزینه Force Stop ضربه زده تا برنامه را متوقف کنید.
- در ادامه کار باید وارد بخش ذخیرهسازی (Storage) شوید و پاکسازی دیتا و پاکسازی کش را انتخاب کنید.
تمام شد! شما موفق شدید پاکسازی کش و پاکسازی دیتا را در سریعترین زمان ممکن انجام دهید و بدین ترتیب، نخستین گام را برای حل مشکل گوگل پلی بردارید.
نکته: در صورتی که پاکسازی کش را انتخاب نکنید، میتوانید به صورت مستقیم سراغ پاکسازی دیتا (Clear Data) رفته و از این روش برای پاکسازی کش برنامه اقدام لازم را انجام دهید.
در صورتی که فرایند بالا نتواند مشکل شما را حل کند، سعی کنید این اقدام را برای سرویس گوگل پلی و کلیه برنامههایی که مربوط به گوگل هستند، انجام دهید و شرایط را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید. توجه داشته باشید که شما برای دسترسی به این برنامهها باید روی منوی سه نقطه موجود در گوشه سمت راست قسمت بالا ضربه بزنید تا بتوانید گزینه نمایش برنامههای سیستم (Show System) را انتخاب کنید. با انجام این کار میتوانید به کلیه برنامههای موجود در گوشی که وابسته به سیستم عامل هستند و امکان دارد در حالت عادی در دسترس قرار نداشته باشند، دسترسی پیدا کرده و پاکسازی کش و پاکسازی دیتا را برای آنها انجام دهید.
۲: اتصال به وای فای را انجام دهید
در صورتی که از اتصال اینترنت باکیفیت استفاده نکنید، خواهید دید که بسیاری از برنامهها نصب نمیشوند که این مسئله به یکی از رایجترین مشکلات گوشیهای هوشمند تبدیل شده است. برای جابهجایی از اتصال داده همراه به وای فای، کافی است صفحه را از بالا به سمت پایین کشیده تا بتوانید وارد تنظیمات سریع شوید. نماد وای فای را انتخاب کرده و در همان حالت نگه دارید تا بتوانید وارد تنظیمات آن شوید. هم اکنون در بخش وای فای شبکههای موجود در اطراف مورد بررسی و شناسایی قرار خواهند گرفت. شما میتوانید شبکه وای فای موردنظرتان را مشاهده کرده و برای اتصال روی آن ضربه بزنید. در صورتی که نسبت به وجود شبکههای وای فای مناسب در اطراف خود اطمینان ندارید، توصیه میکنیم ابتدا شبکه وای فای موردنظر را برای اتصال فراهم کرده و سپس فرایند کار را دنبال کنید.
امکان دارد این مشکل به صورت معکوس هم وجود داشته باشد. هنگامی که در نصب یک برنامه از طریق شبکه وای فای مشکل دارید، سعی کنید به داده تلفن همراه رفته و دوباره نصب را انجام دهید. در صورتی که عمل کرد، امکان دارد نیاز باشد مشکلات را در شبکه خود تشخیص دهید. بد نیست بدانید امکان دانلود برنامهها با شبکه وای فای بهتر از شبکه موبایل است؛ فرض کنید در حال دانلود یک بازی با حجم بالا هستید و ناگهان اینترنت موبایل قطع شود. در این حالت تمام حجم اینترنت استفاده شده از بین رفته و باید فایل را مجددا از اول دانلود و نصب کنید، اما اگر شبکه وای فای را مورد استفاده قرار دهید، خواهید دید که میزان از حجم فایل دانلود شده از بین نخواهد رفت؛ این خبر خوبی است.
۳: حذف و نصب گوگل پلی
در یک گوشی روت شده شما میتوانید برنامه گوگل پلی را حذف کرده و مجددا آن را نصب کنید، اما حتی در دستگاههایی که روت نشدهاند هم میتوانید یک مرحله عیبیابی مشابه را انجام دهید. برای انجام این کار باید وارد تنظیمات (Settings) شوید و از بخش برنامهها و اعلانها (Apps)، مشاهده همه برنامهها را انتخاب کنید. فروشگاه گوگل پلی را از لیست انتخاب کنید. در صفحه آن، باید روی منوی سه نقطه موجود ضربه بزنید تا بتوانید گزینه Uninstall Updates را انتخاب کنید. با این کار خواهید دید که برنامه گوگل پلی به نسخه اصلی باز خواهد گشت.
پس از انجام این کار میتوانید به دو روش برنامه را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید. یکی از آنها به سادگی باز کردن فروشگاه پلی و انتخاب تنظیمات از منوی کشویی سمت چپ است. در این بخش به سمت پایین رفته و روی ورودی نسخه پلی استور ضربه زده تا بروزرسانیها را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید.
از طرف دیگر شما میتوانید یک کپی از APK فروشگاه گوگل پلی را از APKMirror دانلود کرده و آن را برای بروزرسانی نصب کنید. انجام این کار میتواند به عنوان یکی از روشهای آپدیت گوگل پلی شناخته شود و مشکل شما را حل خواهد کرد. لازم است بدانید که این وب سایت به عنوان یکی از وب سایتهای شناخته شده در زمینه ارائه برنامههای اندروید شناخته میشود که ما به آن اعتماد داریم. همانطور که میدانید، دانلود برنامههای اندروید از منابع مختلف میتواند دردسرهای زیادی را برای کاربران به وجود آورد، اما این منبع توانسته در طول سالهای اخیر اعتماد خوبی را از سوی کاربران به دست آورد.
۴: تازهسازی اکانت گوگل را انجام دهید
تازه سازی (حذف و افزودن مجدد) حساب گوگل کار سختی نیست. با انجام این کار دادههایی که با حساب گوگل شما همگامسازی شدهاند از دستگاه حذف خواهند شد. این مسئله میتواند شامل پیامها، تصاویر، مخاطبین و سایر موارد شود. ابتدا باید وارد تنظیمات (Settings) شوید و در ادامه Accounts) را انتخاب کنید. در صورتی که چندین حساب از این مشکل رنج میبرند، باید همه آنها را حذف کنید. شما در نسخههای اندروید جدید به سادگی میتوانید روی گزینه پاکسازی اکانت (Remove Account) ضربه زده تا پاکسازی را انجام دهید. در نسخههای قدیمی روی منوی سه نقطه ضربه زده و حذف حساب را انتخاب کنید.
در ادامه شما میتوانید حساب کاربری خود را از منوی حسابها (Accounts) اضافه کنید. انجام این کار ایده بدی نبوده و پس از آن میتوانید گوشی خود را مجددا راهاندازی کنید.
خطاهای مختلف گوگل پلی
یکی از کاربران XDA فهرست بزرگی از کدهای خطای فروشگاه گوگل پلی را گردآوری کرده که شامل ۲۰ مشکل رایج میشود. بیشتر آنها از شما درخواست میکنند که اقدامهای ذکرشده در این مقاله را انجام دهید، اما تعداد کمی از این قانون مستثنی هستند که شامل موارد زیر میشوند:
Error 498؛ در صورتی که این خطا نمایش داده شود، دستگاه شما دارای حافظه کش پر شده است. شما باید حافظه کش دستگاه را پاکسازی کنید.
Error 919؛ فضای ذخیرهسازی گوشی شما تکمیل شده است. شما باید مقداری از فضای ذخیرهسازی گوشی را برای عملکرد صحیح گوگل پلی و سایر برنامهها خالی کنید.
Error 403؛ شما در حال استفاده از دو حساب گوگل در یک دستگاه مشابه هستید. شما باید اکانت صحیح را وارد کرده و مورد استفاده قرار دهید.
Error 927؛ هم اکنون گوگل پلی بروزرسانی شده و دلیلی برای نمایش این خطا وجود ندارد، بنابراین بهتر است کمی صبر کرده تا نصب و اتمام فرایند انجام شود.
Error 101؛ شما برنامههای نصب شده زیادی در دسترس دارید. سعی کنید تعدادی از این برنامهها را از گوشی موبایل خود پاکسازی کنید.
Error 919؛ احتمالا تنظیمات APN گوشی شما صحیح نیست. شما باید تنظیمات APN صحیح را دریافت کرده و از طریق تنظیمات وارد کنید.
حل مشکل دانلود از گوگل پلی با استفاده از برنامه ها
یکی از بهترین برنامههایی که میتوانید از آن برای تشخیص مشکلات گوگل پلی استفاده کنید، Error Codes & Fixes نام دارد. این برنامه به عنوان یک ابزار مرجع طراحی شده و شامل کدهای خطای اندروید و کدهای خطای فروشگاه گوگل پلی است. کدی را که به شما به عنوان خطا نمایش داده میشود را وارد کرده تا بتوانید خرابی احتمالی را متوجه شوید. چنین روشی میتواند یکی از بهترین راهکارها برای حل مشکل دانلود از گوگل پلی باشد.
یکی از جنبههای منفی این برنامه را باید نمایش تبلیغات تمام صفحه عنوان کرد. با این که نمایش تبلیغات نمیتواند علت خوبی مبنی بر استفاده نکردن از برنامه به حساب آید، اما شما میتوانید کدهای خطای نمایش داده شده از سوی گوگل پلی را در گوگل سرچ کرده و نتیجه یا راهحل آن را مشاهده کنید. در صورتی که کلیه روشها برای حل مشکل گوگل پلی به شکست برسد، توصیه میکنیم از فروشگاههای شخص ثالث همانند برنامه آمازون یا F-Droid برای دانلود برنامههای موردنظران استفاده کنید. این دو فروشگاه میتوانند با ارائه حجم عظیمی از بهترین برنامههای سیستم عامل اندروید به عنوان جایگزینهای گوگل پلی شناخته شوند.
علت عدم اجازه گوگل پلی برای دانلود برنامه چیست ؟
گاهی وقتها ممکن است گوگلی پلی هیچگونه مشکلی نداشته باشد، اما کماکان اجازه دانلود برنامه را نمیدهد. ممکن است دلایل زیادی در این زمینه وجود داشته باشد. در ادامه شما را با موارد و محدودیتهایی آشنا خواهیم کرد که امکان دارد از سوی گوگل برای دستگاه شما در نظر گرفته شده باشد. برخی از این محدودیتها مانع از دانلود برنامه خواهند شد و شما باید در صورت تمایل و اصرار برای دانلود برنامه از گوگل پلی، راهحل آنها را دنبال کنید.
۱٫ ناسازگاری دستگاه
یکی از سادهترین دلایل این که چرا نمیتوانید یک برنامه را از گوگل پلی دانلود کنید، این است توسعهدهنده برنامه آن را با عنوان ناسازگار برای گوشی که شما در اختیار دارید، مشخص کرده است. در این رابطه پیامی مبنی بر این که برنامه برای دستگاه شما در دسترس نیست (this app is not available for your device) مشاهده خواهید کرد.
به عنوان مثال، فرض کنید برنامه از سوی توسعهدهنده برای تبلت ایجاد شده باشد و شما بخواهید اپلیکیشن را در گوشی موبایل خود نصب کنید. زمانی که تصمیم به دانلود برنامه از طریق گوشی موبایل بگیرید، خواهید دید که امکان دانلود و نصب برنامه برای شما وجود ندارد. البته این مسئله بدین معنا نیست که شما هیچ شانسی برای نصب برنامه در گوشی موبایل ندارید، بلکه باید برنامه را از وب سایتهای شخص ثالث دریافت کرده و روی گوشی خود نصب کنید. گاهی وقتها توسعهدهندگان به دلیل امکان بروز مشکلات مختلف یا عدم سازگاری برنامه با سایز نمایشگر و سایر موارد، برنامه را روی گوشیهای موبایل منتشر نمیکنند.
همانطور که گفتیم، این مشکل را نباید به عنوان یک مشکل بزرگ عنوان کرد. تنها راه حل این است که شما برنامه را از وب سایتهای شخص ثالث دانلود و نصب کنید. البته باید بدانید که این کار را با مسئولیت خود انجام میدهید، اما اگر فایل برنامه را از وب سایت یا سایر فروشگاههای معتبر دریافت مکنید، میتوانیم بگوییم که خیال شما آسوده خواهد بود و مشکلی به وجود نخواهد آمد.
۲٫ محدودیتهای منطقهای
یکی دیگر از دلایل پیدا نکردن برنامه یا بازی در گوگل پلی را باید محدودیتهای جغرافیایی عنوان کرد. این مسئله میتواند دلایل و محدودیتهای دولتی باشد، اما معمولا این تصمیم برعهده توسعهدهندگان بوده تا بدین ترتیب، گروهی از کاربران یک موقعیت مکانی را از دانلود و ورود به برنامه منع میکنند. به عنوان مثال، ایران نمونهای خوب درباره موقعیت مکانی بوده که در بسیاری از برنامهها ممکن است دچار محدودیت شود. کاربران ایرانی گوگل پلی ممکن است این پیام را در برخی از برنامهها مشاهده کنند. البته این محدودیتها مختص ایران نبوده و کشورهای دیگری ممکن است توسط توسعهدهندگان دچار محدودیت شوند. به عنوان مثال، برنامهای با عنوان Hulu فقط برای کاربران گوشیهای اندروید در ایالات متحده آمریکا در دسترس قرار دارد و سایر کاربران در موقعیتهای مکانی دیگر امکان دسترسی نخواهند داشت.
گاهی وقتها ممکن است یک برنامه در ابتدای زمان انتشار برای عموم کاربران در سراسر جهان در دسترس قرار بگیرد، اما پس از مدتی توسعهدهندگان به دلایل خاص خود، تصمیم بگیرند کاربرانی از موقعیت مکانی موردنظر را محدود کنند. در صورتی که از علت محدودیتهای ایجاد شده از سوی یک برنامه آگاه نیستید، میتوانید با توسعهدهندگان اپلیکیشن ارتباط برقرار کرده و آنها را نسبت به اتفاق رخ داده، پاسخگو کنید.
معمولا توسعهدهندگان راههای ارتباطی خود را در گوگل پلی قرار دادهاند. برخی از توسعهدهندگان دارای وب سایت هستند و گروهی دیگر آدرس ایمیل را به عنوان راه ارتباطی در دسترس قرار دادهاند. شما میتوانید از طریق روشهای ارائه شده برای برقراری تماس و ارتباط به منظور پرسش درباره محدودیتهای احتمالی سوال کنید. این احتمال وجود دارد که محدودیت به وجود آمده از سوی توسعهدهندگان به دلایل فنی رخ داده باشد و توسعهدهندگان از اتفاق به وجود آمده آگاه نباشند. شما با انجام این کار میتوانید اطلاعرسانی را انجام دهید تا نتیجه موردنظر حاصل شود و در صورت امکان، محدودیت اعمال شده رفع شود. البته این مسئله در حالت خوشبینانه بیان میشود و امکان دارد محدودیتها از سوی توسعهدهندگان رفع نشود.
۳٫ ویژگیهای دستگاه
اگر گوشی هوشمند اندروید خود را به تازگی خریداری کردهاید، احتمالا دارای آخرین ویژگیهای سخت افزاری است. ژیروسکوپها، شتابسنجها، حسگرهای محیط، حسگرهای مجاورت و سایر قابلیتها میتوانند امکان دریافت داده را از دنیای اطراف فراهم کنند. برخی برنامهها به این ابزارها نیاز دارند. در صورتی که گوشی شما به عنوان یک اسمارتفون قدیمی شناخته میشود، نمیتوانید برنامههای جدید را که نیازمند به مشخصات سخت افزاری ذکرشده هستند از گوگل پلی دانلود کنید. البته بیشتر کمبودها را در گوشیهای ارزان قیمت در مقایسه با گوشیهای پرچمدار احساس خواهید کرد که این مسئله کاملا طبیعی به نظر میرسد.
این امکان وجود دارد که برخی برنامهها نیازمند سخت افزارهای قدرتمند درون گوشی باشند. به عنوان مثال، برنامههایی که به منابع زیادی نیاز دارند، قطعا در گوشیهایی نصب خواهند شد که مجهز به حافظه رم بالایی باشند. یکی از برنامههایی که نیازمند مشخصات سخت افزاری قدرتمند است، Pokemon Go بوده که برای نصب، باید دستگاه شما حداقل مشخصات سخت افزاری را داشته باشد تا امکان نصب فراهم شود. اگر مشکل عدم دانلود برنامه از گوگل پلی به همین علت باشد، تنها راه حل مشکل خرید گوشی هوشمند جدید با مشخصات سخت افزاری قابل قبول است.
بیشتر بخوانید: آموزش نحوه تغییر ریجن و کشور اپل آیدی
۴٫ استفاده از سیستم عامل اندروید قدیمی
در کنار قابلیتهای سخت افزاری که در قسمت بالا توضیح داده شد، بسیاری از برنامهها نیازمندیهای نرم افزاری هم خواهند داشت. برای بررسی این موضوع باید زمان ورود به صفحه برنامه در گوگل پلی، توضیحهای ارائه شده از سوی توسعهدهندگان را مطالعه کرده و ببینید که آیا برنامه با نسخه سیستم عامل موجود روی گوشی شما مطابقت دارد یا خیر. شما برای بررسی ورژن سیستم عامل گوشی اندروید باید وارد تنظیمات دستگاه شوید و در ادامه کار اطلاعات مربوط به دستگاه را مطالعه کنید.
هر نسخه جدید اندروید دارای تعداد انگشت شماری از ویژگیها و پیشرفتهای جدید است که برنامهها میتوانند از آنها استفاده کنند. در صورتی که برنامهای به یکی از ویژگیها وابسته باشد و شما آن را فراهم نکرده باشید، امکان نصب و اجرا وجود نخواهد داشت. توسعهدهندگان به دنبال ارائه قابلیتهای جدید و منحصر به فرد هستند تا بتوانند رضایت کاربران را جلب کنند و اگر برنامه خود را مبتنی بر سیستم عاملهای جدید ارائه نکنند، نمیتوانند به این هدف دست یابند. بنابراین بروزرسانی سیستم عامل گوشی یکی از مهمترین اقداماتی خواهد بود که شما باید انجام دهید.
نکته: معمولا بروزرسانی سیستم عامل برای گوشیهایی که بیشتر از دو سال از طول عمرشان گذشته باشد، دیگر امکانپذیر نبوده و شرکتها پشتیبانی نخواهند کرد. در صورتی که شما با چنین مشکلی مواجه هستید، باید به فکر خرید گوشی هوشمند جدید باشید تا بتوانید از این مشکل هم عبور کنید. البته این مسئله در زمینه گوشیهای پرچمدار صدق نمیکند. به عنوان مثال، برخی گوشیهای هوشمند پرچمدار سامسونگ تا چهار سال میتوانند نسخههای جدید سیستم عامل اندروید را بدون مشکل دریافت کنند و این خبر خوبی برای کاربران به حساب میآید تا بتوانند با خیال راحت، دستگاه موردنظرشان را خریداری کنند. به عنوان مثال، یکی از این گوشیهای پرچمدار را باید گلکسی S23 Ultra معرفی کرد که میتواند برای مدت زمان طولانی، آپدیت سیستم عامل را دریافت کند.
۵٫ کمبود فضای ذخیره سازی
برنامهها میتوانند فضای ذخیرهسازی شگفتانگیزی را در گوشی شما به خود اختصاص دهند. در صورتی که گوشی شما دارای حافظه ذخیرهسازی محدودی است، ممکن است به عنوان یکی از دلایل عدم نصب برنامه از گوگل پلی به حساب آید. کمبود فضای ذخیرهسازی داخلی گوشی هوشمند میتواند مانع از بروزرسانی برنامه یا بازیها شود و در نهایت، دردسرهای بیشتری را در مقایسه امکانپذیر نبودن نصب برنامه برای شما به وجود آورد.
شما باید فضایی را در دستگاه اندروید خود آزادسازی کنید تا فضای لازم برای برنامه جدید بازگشایی شود. شما میتوانید این کار را با حذف برنامههای قدیمی یا حذف تعدادی از تصاویر و فایلهای ویدیویی انجام دهید؛ البته این مسئله موقتی بوده و نمیتواند مشکل شما را به صورت کامل و برای همیشه حل کند. در صورتی که کماکان با مشکل فضای ذخیرهسازی مواجه هستید، باید یک گوشی هوشمند با حافظه ذخیرهسازی داخلی بیشتر خریداری کنید.
۶٫ خطاهای فروشگاه گوگل پلی
اگر برنامهای را مشاهده کردید که به نظر میرسد با دستگاه شما سازگار است، اما دانلود آن به دلایل گوناگون کار نمیکند، امکان دارد مشکل در جای دیگری باشد. این احتمالا دور از ذهن نیست که برنامه گوگل پلی دچار مشکل شده باشد. از ابتدای این مقاله روشهای حل مشکل گوگل پلی را بیان کردیم و راه حل آن را به صورت کامل آموزش دادیم.
نکته: شما باید نسبت به ایمن و مناسب بودن شبکه اینترنت خود اطمینان حاصل کنید. معمولا توصیه میکنیم از شبکه وای فای قدرتمند برای دانلود برنامه یا بازیها استفاده کنید.
۷٫ در دسترس نبودن برنامههای خاص توسعهدهنده
آیا تاکنون به این فکر کردهاید که امکان دارد برنامه از سوی توسعهدهندگان خاص برای دستگاههای انحصاری انتشار پیدا کرده باشند؟ به عنوان مثال، برنامه Sasmsung Music توسط کمپانی سامسونگ منتشر شده و برای گوشیهای سامسونگ در دسترس قرار دارد، اما کاربران گوشیهای گوگل پیکسل نمیتوانند آن را دانلود و نصب کنند.
در صورتی که برنامه در عنوان خود نام سازندهای داشته باشد، امکان دارد با دستگاههای دیگر سازگار نباشد. خبر خوب این است که بیشتر برنامههایی که توسعهدهنده خاص دارند، جایگزینهای کارآمد هم دارند و کاربران میتوانند از آنها استفاده کنند. نیازی نیست نسبت به نصب این دسته از برنامهها نگران باشید، چرا که میتوانید جایگزینهای کارآمد از آنها را بیابید و نصب کنید.
۸٫ حذف شدن برنامه از گوگل پلی
یکی دیگر از دلایل احتمالی عدم نمایش برنامه در فروشگاه گوگل پلی این است که اپلیکیشن موردنظر توسط توسعهدهنده حذف شده باشد. در صورتی که برنامهنویس تمایل به پشتیبانی از اپلیکیشن را نداشته باشد یا اگر توسعهدهندهای قوانین گوگل پلی را نقض کرده است، دیگر امکان نمایش برنامه وجود نخواهد داشت. ممکن است برنامه دارای کد مخرب بوده و این مسئله توسط سیستمهای امنیتی گوگل پلی شناسایی شده است؛ در نتیجه برنامه از گوگل پلی حذف خواهد شد. در این موارد شما میتوانید با توسعهدهنده ارتباط برقرار کرده و علت بروز مشکل را جویا شوید. همانطور که گفته شد، روشهای ارتباط با توسعهدهنده از طریق ایمیل و راههای ارتباطی ذکرشده در صفحه برنامه وجود خواهد داشت.
سخن آخر
دانلود نشدن برنامه از گوگل پلی میتواند دلایل زیادی داشته باشد. همچنین بروز مشکلات مختلف از سوی این پلتفرم دور از ذهن نیست. در این مقاله سعی شد علتهای دانلود نشدن برنامه از گوگل پلی به صورت کامل آموزش داده شود و در نهایت، راه حلهای رفع مشکل هم بیان شود تا کاربران بتوانند این خطای به وجود آمده را در کوتاهترین زمان حل کنند. امیدوارم مقاله آموزش حل مشکل دانلود از گوگل پلی برایتان مفید واقع شده باشد.