کوالکام پردازنده Snapdragon 7s Gen 3 را رسما معرفی کرد

 کوالکام پردازنده Snapdragon 7s Gen 3 را رسما معرفی کرد

با داغ شدن بازار گوشی‌های میان‌رده، تولید کنندگان پردازنده نیز به سمت تولید مدل‌های بیشتری از پردازنده برای این گوشی‌ها رفته‌اند. در همین راستا، کوالکام پردازنده Snapdragon 7s Gen 3 را رسما معرفی کرد. این پردازنده در اصل ربطه دوم این خانواده را داشته و رتبه اول از آن پردازنده Snapdragon 7+ Gen 3 است و گران‌ترین پردانزده این خانواده لقب دارد.

پردازنده Snapdragon 7s Gen 3

اسنپدراگون در این معرفی ادعای تجربه خوب هوش مصنوعی در گوشی‌های میان‌رده را مطرح کرد. این پردازنده از پیش توسط سامسونگ، ریلمی و شارپ، سفارش گذاری شده است. این برند‌ها اولین محصولات مجهز به این پردازنده را در ماه‌های پیش رو معرفی می‌کنند. البته شیائومی یک قدم جلوتر از باقی این برند‌ها است و اولین محصول با این پردازنده را ماه آینده میلادی معرفی می‌کند.

خرید نقد و اقساط انواع گوشی موبایل در دی‌جی‌لند

مشخصات فنی پردازنده Snapdragon 7s Gen 3

پردازنده Snapdragon 7s Gen 3 تا ۲۰ درصد عملکرد بهتر را در بخش پردازنده مرکزی ارائه می‌کند. همچنین پردازنده گرافیکی ۴۰ درصد و عملکرد بخش پردازش هوش مصنوعی نیز ۳۰ درصد بهبود پیدا کرده است. تک هسته قدرتمند Kyro که در این پردازنده حضور دارد، سرعتی معادل ۲٫۵ گیگاهرتز دارد و سه هسته قدرتمند دیگر تا ۲٫۴ گیگاهرتز سرعت دارند. همچنین ۴ هسته کم‌مصرف سرعتی معادل ۱٫۸ گیگاهرتز دارند. این پردازنده از ۱۶ گیگابایت حافظه رم و حافظه ذخیره سازی UFS 3.1 پشتیبانی می‌کند.

قابلیت‌های پردازنده Snapdragon 7s Gen 3

پردازنده Snapdragon 7s Gen 3 به لطف یونیت مجزای NPU، قابلیت‌های generative AI را به شکل محلی به کاربران ارائه می‌کند. این واحد پردازشی از قابلیت حذف نویز و کاهش نویز به واسطه هوش مصنوعی پشتیبانی کرده و قابلیت هایی مثل استفاده از سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی و فیلمبرداری ۴K HDR را به کاربر ارائه می کند. البته Spectra Triple ISP نیز در این مورد به کمک کاربران می‌آید.

این پردازنده از صفحه نمایش‌هعای +FHD و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی پشتیبانی کرده و از قابلیت‌هایی مانند Adaptive Performance Engine 3.0 ، Variable Rate Shading ، Adreno HDR Fast Blend و پشتیبانی از API های Vulkan 1.3 دارد.

همچنین این پردازنده از شبکه‌های mmWave و Sub-6 نسل پنجم مخابراتی () پشتیبانی می‌کند و از سایر قابلیت‌های ارتباطی آن می توان به WiFi 6E و بلوتوث نسل ۵٫۴ در کنار پشتیبانی از سیستم‌های موقعیت‌یابی GPS, Glonass, BeiDou, Galileo, QZSS, and NavIC اشاره کرد.

محمود یزدان پناه

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *