هرآنچه که باید درباره ناتینگ فون ۲ بدانیم

 هرآنچه که باید درباره ناتینگ فون ۲ بدانیم

می‌خواهیم نگاهی به تمامی اخبار و شایعات مرتبط با گوشی ناتینگ فون ۲ داشته باشیم و ببینیم برند نوپا چه سورپرایزهایی را برای ما در نظر گرفته و گوشی Nothing Phone 2 چه تفاوت‌هایی نسبت به نسل گذشته خود یعنی گوشی ناتینگ فون ۱ خواهد داشت.

با نگاهی به گوشی‌های سال ۲۰۲۲، متوجه می‌شویم که یکی از جذاب‌ترین آن‌ها، ناتینگ فون ۱ بوده است. این جذابیت تنها به ظاهر و دوربین‌های پنل پشتی مربوط نیست؛ بلکه این نام تجاری بسیار پر‌قدرت ظهور پیدا کرد و توانست به رقیبی برای برند‌های مطرح تبدیل شود. نسل بعدی این گوشی در راه است و به‌زودی عرضه خواهد شد. به همین خاطر تصمیم گرفتیم هرآنچه که درباره ناتینگ فون ۲ می‌دانیم را توضیح دهیم.

به طور کلی این مدل گوشی ناتینگ، در بخش‌های زیر تغییرات واضحی پیدا کرده است.

  • سخت‌افزار قوی‌تر
  • صفحه نمایش کمی بزرگ‌تر
  • صفحه نمایش LTPO که می‌تواند به ۱ هرتز برسد
  • ارتقای رابط Glyph

خرید و مشاهده قیمت انواع گوشی موبایل از فروشگاه دی‌جی‌لند

آنباکسینگ ناتینگ فون ۲

با گرفتن و باز کردن این محصول، بسته بندی و طراحی مینیمالیستی را مشاهده می‌کنید. داخل بسته کابل شارژ تعبیه شده و در این بخش، کابل USB C از قطعات شفافی برخوردار است.

آنباکسینگ ناتینگ فون 2

ویژگی‌های Nothing Phone 2

همانطور که پیش‌بینی می‌کردیم این گوشی در مقایسه با نسخه اولیه بسیار توسعه یافته است؛ به طوری‌که ناتینگ‌ فون ۱ دارای مشخصات میان رده‌ای بود اما ناتینگ فون ۲ در سطح بالا‌تری حرکت می‌کند.

طراحی گوشی ناتینگ فون ۲

در نسخه قبلی، بدون شک یکی از جذاب‌ترین بخش‌های این گوشی، دوربین‌های پشت آن بودند. به همین خاطر همه برایشان سوال است که این برند برای طراحی فون ۲، چه ایده‌ای دارد! خود شرکت در توییتی، از بخش کوچکی از گوشی عکسی با عنوان «Ahead of the curve» منتشر کرده است.

تصویر گوشی ناتینگ فون 2 - آشنایی با ناتینگ فون 2

تشخیص اینکه این تصویر کدام بخش از گوشی را نشان می‌دهد، کمی سخت است. اما این تصویر، فون ۱ را برایمان تداعی می‌کند که ممکن است بخش‌هایی از آن تغییر کرده باشند.

با نگاهی دقیق‌تر به تصویر، جزئیاتی را مشاهده می‌کنیم که ذکر آن‌ها خالی از لطف نیست. یکی از آن‌ها، قطعه‌ای قرمز و چشمک‌زن در سمت راست گوشی است. از این موضوع می‌توان برداشت کرد که به احتمال زیاد، نشان‌گر ضبط ویدئو که در نسخه اول نیز وجود داشت، با اندکی تغییرات، در فون ۲ نیز به کار گرفته شده است.

تصویر گوشی ناتینگ فون 2 - آشنایی با ناتینگ فون 2

مورد دوم دایره‌ای است که در امتداد لبه پایین وجود دارد این دایره شبیه به قفل به نظر می‌رسد؛ اما آیا واقعا برای ناتینگ فون ۲ فضایی در نظر گرفته شده که نیاز به قفل دارد؟ قطعه‌ای مانند باتری قابل تعویض؟ هر‌چند ممکن است تمامی این فرضیه‌ها اشتباه باشد و با هیچ قفلی طرف نباشیم.

Leaker OnLeaks با استفاده از اولین تصاویر رسمی منتشر شده از ناتینگ فون ۲ را با رندر‌های اولیه خود ترکیب کرد و با smartprix به اشتراک گذاشت. در ادامه با در نظر گرفتن این موضوع، طراحی این گوشی را بررسی می‌کنیم.

با مشاهده تصاویر این طور برداشت می‌شود که طراحی این دو گوشی از جهاتی با یکدیگر فرق دارند. یکی از واضح‌ترین تغییرات، قاب گرد و حالت منحنی بخش جلو و عقب گوشی است. از طرفی چیدمان نوار‌های LED تغییر پیدا کرده‌اند و کمی بیشتر از هم جدا شده‌اند. در این صورت امکان کنترل مستقل هر نوار و سفارشی‌سازی بیشتر وجود دارد.

از طرف دیگر تیزری از سمت ناتینگ منتشر شده است که در آن فون ۲ را به اختاپوس تشبیه کرده است. در‌واقع این نوع تشبیهات را برای تمامی محصولات خود به کار می‌برد. به عنوان مثال فون ۱ طوطی بود. در این ویدئو در مقایسه با رندر‌هایی که پیش از این گفتیم، الگوی نور Glyph مشابهی را نشان می‌دهند. نا‌گفته نماند که شرکت ناتینگ در تولید این محصول، به محیط زیست توجه داشته و قطعات بازیافتی بیشتر، بسته بندی بدون پلاستیک و… را مد نظر قرار داده است.

آپدیت:

ناتینگ فون ۲ از لحاظ طراحی و ساختار، ترکیبی از آلومینیوم و فلز است؛ شیشه گوریلا در جلوی گوشی و فریم آلومینیومی در پشت آن قرار گرفته‌اند. همانطور که فکر می‌کردیم ۱۰۰٪ آلومینیوم‌ها و ۸۰٪ پلاستیک‌های استفاده شده در ساخت این محصول، بازیافتی هستند. همچنین با وجود برخورداری از استاندارد IP54، نمی‌توان آن را کاملا ضد آب دانست؛ اما پاشش کمی قطره آب، مشکلی برای آن ایجاد نخواهد کرد.

از لحاظ سایز، می‌توان بزرگی آن را در حد آیفون ۱۴ پلاس دانست. در پشت گوشی، پنل شیشه‌ای به سمت لبه‌ها انحنا پیدا کرده و به همین خاطر در دست، نرم‌تر به نظر می‌رسد. این در حالی‌است که ناتینگ فون ۱، حالت تیز‌تری داشت.
با اینکه فون ۲ سنگین‌ترین گوشی در بازار نیست، اما تا حدی احساس سنگینی منتقل می‌کند. البته این مقدار در حدی نیست که نتوان آن را در دست گرفت یا اذیت کننده باشد.

بدون شک جذاب‌ترین بخش گوشی، آرایش LED در پشت آن و رابط Glyph است. این آرایش شکلی عجیب و غریب داشته و با این حال در حال تبدیل شدن به نماد گوشی‌های ناتینگ است. این بار Glyph در قسمت‌های بیشتری پخش شده و این امکان را به LED‌ها می‌دهد که بتوانند به شکل‌های متنوع‌تری روشن شوند.

در رابطه‌ با رنگ‌های ارائه شده از‌ گوشی، با شگفتی خاصی روبه‌رو نیستیم؛ فون ۲ در دو رنگ مشکی و سفید عرضه شده است. رنگ مشکی آن بیشتر متمایل به خاکستری است و به همین خاطر، جزئیات قاب پشتی بهتر دیده می‌شوند.

تراشه گوشی ناتینگ فون ۲

ناتینگ فون ۲ با  تراشه کوالکام نسل یک Snapdragon 8+ عرضه شده است. سال پیش این پردازنده، یکی از بهترین گزینه‌های موجود بود؛ اما همچنان در گروه پردازنده‌های سریع جای می‌گیرد.

صفحه نمایش گوشی Nothing Phone 2

اطلاعات زیادی درباره صفحه نمایش فون ۲ ارائه نشده است؛ اما می‌دانیم که در مقایسه با مدل قبلی، ۰٫۱۵ اینچ بزرگ‌تر خواهد بود. احتمالا صفحه نمایش آن ۶٫۷ اینچ و مانند فون ۱، دارای فناوری OLED و ۱۲۰ هرتز خواهد بود.

آپدیت:

ناتینگ فون ۲ دارای پنل ۶٫۷ اینچی OLED در قسمت جلو بوده و در مقایسه با صفحه ۶٫۵ اینچی ناتینگ فون ۱، تنها کمی بزرگ‌تر شده است. این نمایشگر LTPO می‌تواند نرخ نو‌سازی تصویر را تا ۱ هرتز کاهش دهد و در نتیجه باتری به طور بهینه‌تری مصرف می‌شود.

تصاویر در این مدل گوشی ناتینگ، با وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۱۲ پیکسل و ۳۹۴ پیکسل در هر اینچ نمایش داده می‌شوند. بنابر‌این می‌توانیم تصاویر را به صورت واضح و متراکم ببینیم.

از دیگر ویژگی‌های صفحه نمایش ناتینگ فون ۲ می‌توان به سازگاری با HDR10+، روشنایی تمام صفحه ۱۰۰۰ nit و حداکثر روشنایی پیکسلی ۱۶۰۰ nit اشاره کرد. همچنین در زیر صفحه نمایش، اسکنر اثر انگشت از نوع نوری، در نظر گرفته شده است.

دوربین ناتینگ فون ۲

در ناتینگ فون ۱، دو دوربین اصلی فوق عریض ۵۰ مگا‌پیکسل، واقعا مناسب بودند، اما نرم‌افزار آن مورد نقد قرار گرفت؛ چرا‌که از قدرت کافی برای بهره حداکثری از اپتیک، برخوردار نبود. در همین رابطه کارل پی ذکر کرده است که بر بهبود نرم‌افزار فون ۲ تمرکز کرده است. در همین راستا ممکن است ناتینگ نیز رویکردی مشابه گوگل را در پیش بگیرد؛ به این معنا که در چندین نسل از گوشی، دوربین‌های مشابهی استفاده شوند و تمرکز اصلی بر بهبود نرم‌افزار دستگاه باشد

آپدیت:

 وضوح دوربین اصلی فون ۲ نیز مانند فون ۱، ۵۰ مگاپیکسل است.  اما نوع سنسور به IMX890 سونی تغییر پیدا کرده است. با این اوصاف، در نور‌های مختلف، می‌توانید عکس‌های بسیار با‌کیفیتی ثبت کنید.

عمر باتری ناتینگ فون ۲

خوشبختانه پی به فوربس اعلام کرده است که باتری فون ۲ بهبود یافته و از ۴۵۰۰ میلی‌آمپر در ناتینگ فون ۱ به ۴۷۰۰ میلی‌آمپر در ناتینگ فون ۲ رسیده است. ممکن است در نگاه اول تغییر بزرگی به نظر نرسد، اما در کنار چیپ‌ست ذکر شده و نرم‌افزار بهینه یافته، طول عمر باتری به طور چشم‌‌گیری افزایش خواهد یافت.

آپدیت:

ناتینگ فون ۲ با باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپر عرضه شده است؛ در مقایسه با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر گوشی‌های پرچم‌دار، خوب به نظر می‌رسد. برای شارژ کردن نیز می‌توانید از شارژر سریع ۴۵ وات و شارژر Qi 15 وات استفاده کنید. علاوه بر آن، ناتینگ فون ۲، خود به عنوان منبع تغذیه عمل می‌کند و با این اوصاف، می‌توانید هندزفری‌های خود را با برق ۵ وات گوشی شارژ کنید.

خرید گوشی ناتینگ فون ۱ از فروشگاه دی‌جی لند

نرم افزار ناتینگ فون ۲

یکی از مواردی‌ که بسیاری از افراد، ناتینگ فون ۲ را تحسین می‌کنند، استفاده از رابط کاربری منحصر‌به‌فرد است. مدیر نرم‌افزار ناتینگ اعلام کرد که این گوشی جدید این شرکت مبتنی بر Nothing OS 2.0 خواهد بود. با‌ وجود این سیستم عامل که به طور اختصاصی برای ناتینگ است، بخش‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری سیستم به طور موثری با یکدیگر هماهنگ خواهند بود.

با جمع‌بندی گفته‌های Hoyss در این رابطه، به این نتیجه می‌رسیم که با تغییراتی بیش از حد انتظارمان مواجه خواهیم شد و عناصر بصری بیشتری توسط این سیستم عامل نمایش داده خواهند شد. با اولین نسخه این نرم‌افزار در ناتینگ فون ۱، کاربران می‌توانستند آیکون‌های بزرگ و فولدر‌هایی با سایز‌های مختلف بسازند. با همین کار به ظاهر ساده، عموم افراد از کار با گوشی احساس رضایت بیشتری داشتند. لازم به ذکر است که طی اظهارات پی، یک ماه پس از عرضه فون ۲، این سیستم عامل به فون ۱ نیز راه پیدا خواهد کرد.

نرم افزار گوشی ناتینگ فون 2 - آشنایی با ناتینگ فون 2

علاوه بر این‌ها، ناتینگ بسته صوتی Glyph را برای فون ۲ در نظر گرفته است. گروه موسیقی سوئدی هاوس مافیا، مسئولیت ارائه این بسته صوتی Glyph را بر‌عهده داشته است. با‌وجود Glyph Composer می‌توانید رینگ‌تون‌های منحصر به فرد خود را بسازید. ساخت رینگتون در سال ۲۰۰۲ بسیار رایج بود و جالب است که این ویژگی‌ مجدد در حال ترند شدن است.

آپدیت:

ناتینگ فون ۲ با  Nothing OS 2.0 عرضه شده است و همین موضوع، قابلیت‌های بسیار جذابی را برای آن رقم زده است. تم پیش فرض برای این این سیستم عامل، تک رنگ است و به طور خود‌کار، هر‌یک از آیکون‌ها را به صورت تک رنگ در می‌آورد. در صورت تمایل می‌توانید از حالت نرمال هم استفاده کنید؛ اما بسیاری از افراد ظاهر سیاه و سفید را بیشتر می‌پسندند.

پوشه‌های صفحه اصلی نیز بهبود پیدا کرده‌اند و پوشه‌های بزرگی در نظر گرفته شده‌اند که ۶ برنامه به شکل دایره‌ای یا ۹ برنامه به شکل مربعی را در خود جای می‌دهند. در اسکرین شات‌ها نیز، امکان حذف نام برنامه و نوار جستجو ایجاد شده است تا عکس‌ها ظاهر تمیز‌تری پیدا کنند.

مورد دیگری که درباره این سیستم عامل جذاب به نظر می‌رسد، امکان قرار دادن کلید‌های میان‌بر در lockscreen است. به این صورت که گزینه‌هایی مانند هات‌اسپات، چرا‌غ قوه و… می‌توانند به lockscreen منتقل شوند.

قابلیت‌های جدید Glyph در ناتینگ فون ۲

همچنان در پشت گوشی رابط Glyph را مشاهده می‌کنیم که قابلیت روشن‌تر و تاریک‌تر از قبل شدن را دارد. همچنین در این قسمت سنسور محیطی در نظر گرفته شده که به Glyph امکان تنظیم خودکار شدت نور را می‌دهد.

قسمت بالا و مرکزی گلیف، به عنوان نوار Progress عمل می‌کند؛ می‌توانید آن را به عنوان تایمر تنظیم کنید و حتی زمانی‌که گوشی را زمین می‌گذارید، تیک تیک آن را مشاهده می‌کنید. همچنین از برخی برنامه‌ها، ازجمله Uber، پشتیبانی می‌کند. تنها با چک کردن نوار Progress، می‌توانید متوجه تایید تاکسی و مدت زمان رسیدن آن بشوید.

در‌‌نهایت برنامه Glyph Composer در نظر گرفته شده دارای مجموعه‌ای از رینگ‌تون‌هایی است که رابط گلیف را با الگوی خاصی روشن می‌کنند. همچنین می‌توانید آهنگ‌های مخصوص خود را بسازید تا LED ها براساس الگوی تعیین شده روشن شوند.

در حال حاضر ۵ بسته صوتی برای Composer وجود دارد؛‌ اما راه برای مشارکت هنرمندان باز بوده و این تعداد در آینده بیشتر خواهد شد. خبر خوب این است که ویژگی‌های ذکر شده، به جز نوار Progress، به ناتینگ فون ۱ نیز راه پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی ناتینگ فون ۲ با ناتینگ فون ۱

رقبای ناتینگ فون ۲

موقعیت ناتینگ فون ۲ بسیار جالب است؛ چرا‌‌که با‌وجود تمامی ویژگی‌های ذکر شده، تنها قیمت اولیه ۶۰۰ دلار برای آن اعلام شده است.

به عنوان رقیب، می‌توانیم به Pixel 7 اشاره کنیم که از ویژگی‌های منحصر‌به‌فردی برخوردار است. با این حال پردازنده Nothing Phone 2 ممکن است از Tensor G2 سریع‌تر باشد. همچنین فون ۲، صفحه نمایش بزرگ‌تری در اختیارتان قرار می‌دهد. اما انتخاب میان آن دو به سلیقه شخصی بستگی دارد.

گوشی دیگری که می‌توان در مقایسه قرار داد، iPhone 14 Plus  است؛ هر‌چند که از لحاظ قیمت، نسبت به ناتینگ در سطح بالا‌تری قرار دارد. اما به نظر می‌رسد که هر دوی این گوشی‌ها می‌توانند کاربرانی را که به دنبال صفحه نمایش بزرگ و بدون حاشیه هستند را، راضی کنند.

Samsung Galaxy S23+ را هم می‌توان تا حدودی در وضعیت مشابهی با ناتینگ فون ۲ دانست. هر‌چند که Galaxy، تنظیمات دوربین دقیق‌تر و پردازنده جدید‌تری دارد. نا‌گفته نماند که شروع قیمت آن نیز، ۴۰۰ دلار از قیمت اولیه فون۲ بیشتر است.

با تمامی این اوصاف،‌ به نظر می‌رسد که این گوشی از وضعیت خوبی در بازار برخوردار است و در این رنج قیمت، توجه‌ها را به خود جلب خواهد کرد.

سخن‌ آخر

به  طور کلی این گوشی مینیمالیسم جذاب، به زودی جایگاه خود را در بازار پیدا خواهد کرد و به گزینه اول بسیاری از کاربران تبدیل خواهد شد. در‌واقع ناتینگ در تولید نسخه دوم گوشی خود، موفق عمل کرد و توانست آنچه را که کاربر از لحاظ کیفیت و ظاهر نیاز دارد را در اختیارش قرار دهد.

کیانا هجری

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *