راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل نوکیا
یکی از مشهورترین کمپانیهای تولید گوشی هوشمند را باید نوکیا معرفی کرد. سرنوشت و تاریخچه نوکیا با فراز و نشیبهای عجیبی همراه بود، اما هنوز این کمپانی با تمام مشکلاتی که داشت، فعالیت خود را حفظ کرده و مشغول ارائه خدمات است. وقتی نام گوشی نوکیا میآید، ناخودآگاه به یاد گوشیهای ارزان قیمتی خواهیم افتاد که هنوز فروش بالایی دارند و افراد زیادی نسبت به خرید آنها از خود علاقه نشان میدهند، اما باید بدانید که نوکیا در زمینه تولید گوشیهای هوشمند فعالیت قابل قبولی دارد. در این بخش با راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل نوکیا همراه شما خواهیم بود تا به شما در انتخاب یک گوشی از میان گوشیهای مختلف نوکیا کمک کنیم و بتوانید انتخاب خوبی داشته باشید.
فهرست راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل نوکیا
- گوشی نوکیا X20
- گوشی نوکیا G20
- گوشی نوکیا C21 Plus
- گوشی نوکیا G50
- گوشی نوکیا ۵٫۴
خرید انواع گوشی موبایل با گارانتی معتبر از فروشگاه دیجیلند
۱. گوشی Nokia X20
گوشی هوشمند نوکیا X20 را باید به عنوان یکی از بهترین گوشیهای تولید شده از سوی کمپانی نوکیا معرفی کنیم. این اسمارتفون با وزن ۲۲۰ گرم در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. از مهمترین ویژگیهای گوشی هوشمند نوکیا ایکس ۲۰ باید به صفحه نمایش ۶٫۶۷ اینچ IPS LCD اشاره کنیم که با وضوح ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل همراه بوده و نسبت نمایشگر به بدنه آن برابر با ۷۹٫۸ درصد است. خب، طراحی بخش جلوی دستگاه به گونهای است که با حاشیه همراه بوده و در قسمت پایین نمایشگر نام کمپانی به خوبی پیداست. در این دستگاه محافظ نمایشگر کورنینگ گوریلا گلس ۵ قرار گرفته که میتواند ضریب ایمنی را افزایش دهد.
قدرت گوشی نوکیا ایکس ۲۰ توسط پردازنده اصلی کوالکام اسنپدراگون ۴۸۰ ۵G تامین میشود که به عنوان یک پردازنده با پایه تراشه ۸ نانومتر شناخته میشود. از مهمترین ویژگیهای این گوشی هوشمند، پردازنده گرافیکی Adreno 619 بوده که نشان میدهد دستگاه در زمینه پردازش، شرایط خوبی دارد. شما میتوانید بازیهای موردنیازتان را به سادگی اجرا کنید و در عین حال، توانایی پردازش دستورهای نرم افزاری که نیازمند پردازشگر گرافیکی قدرتمند هستند را دارد. این گوشی هوشمند نوکیا در دو مدل مختلف تولید شده است. در هر دو مدل شاهد حافظه ذخیرهسازی داخلی ۱۲۸ گیگابایت هستیم، اما یکی از مدلها دارای ۶ گیگابایت حافظه رم بوده و مدل دیگر دارای ۸ گیگابایت حافظه رم است. زمانی که خشاب سیم کارت را خارج کنید، محل قرارگیری میکرو اس دی را مشاهده خواهید کرد که نشان میدهد امکان افزایش فضای ذخیرهسازی با استفاده از کارت حافظه جانبی وجود دارد.
در بخش عقب، ماژول دوربین دایرهای شکل مشاهده میشود که در بخش مرکزی بدنه عقب قرار دارد. این گوشی مجهز به دوربین چهارگانه بوده که شامل سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسل، سنسور ۵ مگاپیکسل اولترا واید و دو سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو و سنجش عمق میشود. یکی از ویژگیهای قابل قبول نوکیا ایکس ۲۰ را باید سنسور سلفی ۳۲ مگاپیکسل آن عنوان کرد؛ این سنسور توانایی قابل قبولی در زمینه ثبت تصاویر و فایلهای ویدیویی دارد. از دیگر ویژگیهای مهم Nokia X20 باید به حسگر اثر انگشت آن اشاره کرد، اما این حسگر درون نمایشگر نبوده و با کلید پاور به صورت اشتراکی قابل استفاده است. انرژی گوشی نوکیا ایکس ۲۰ توسط باتری ۴۴۷۰ میلی آمپر ساعت تامین میشود و شاهد پشتیبانی دستگاه از فناوری شارژ سریع ۱۸ وات هستیم.
۲. گوشی Nokia G20
گوشی هوشمند نوکیا G20 دارای مشخصات فنی ایدهآل و خوبی است که باعث شد در لیست ما قرار بگیرد. این گوشی هوشمند وزن خوبی معادل ۱۹۷ گرم دارد. از دیگر ویژگیهای دستگاه میتوان به بدنه آن اشاره کرد که در برابر پاشش میتواند مقاومت نشان دهد. این اسمارتفون مجهز به نمایشگر ۶٫۵۲ اینچ IPS LCD بوده و وضوح تصویر آن ۷۲۰×۱۶۰۰ پیکسل است. نسبت نمایشگر به بدنه گوشی نوکیا G20 برابر با ۸۱٫۹ درصد است؛ این نشان میدهد دستگاه با حاشیههای کمتری در مقایسه با مورد اول همراه است. البته کیفیت نمایشگر دستگاه را باید با قیمت آن متناسب بدانیم و در غیر این صورت، میتوان آن را به عنوان یکی از ضعفها به حساب آورد.
این گوشی هوشمند نوکیا قدرت خود را از تراشه اصلی مدیاتک Helio G35 دریافت میکند؛ این پردازنده با پایه تراشه ۱۲ نانومتر میتواند سرعت خوبی را ارائه کند. همچنین پردازنده گرافیکی نوکیا G20 از نوع PowerVR GE8320 بوده که در بسیاری از گوشیهای میانرده قابل مشاهده است. این اسمارتفون ارزان قیمت، اما کارآمد نوکیا در دو مدل مختلف تولید شده که در هر دو مدل، حافظه رم یکسان ۴ گیگابایت دیده میشود، اما فضای ذخیره دو دستگاه ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت است. شما میتوانید متناسب با نیازتان، یک مدل را انتخاب کنید، اما فراموش نکنید که این گوشی از کارت حافظه جانبی پشتیبانی میکند.
در بخش عقب دستگاه، دوربین چهارگانه مشاهده میشود. سنسور اصلی گوشی ۴۸ مگاپیکسل بوده و در کنار آن، سنسور ۵ مگاپیکسل اولترا واید قابل مشاهده است. همچنین دو سنسور ۲ مگاپیکسل ماکرو و سنجش عمق در بخش عقب دیده میشوند. وجود این دو سنسور را بیشتر میتوان به حالت تزئینی ارتباط داد، چرا که کاربرد آنها بسیار کم است. این گوشی هوشمند در بخش جلو دارای سنسور سلفی ۸ مگاپیکسل است. در صورتی که قصد دارید تصویربرداری سلفی باکیفیت بالا را انجام دهید، باید بدانید که کیفیت سنسور سلفی نمیتواند چندان حرفهای باشد، اما پاسخگوی نیاز کاربران خواهد بود.
از مهمترین ویژگیهای این دستگاه باید به باتری قدرتمند ۵۰۵۰ میلی آمپر ساعت اشاره کرد، اما خبری از فناوری شارژ سریع قدرتمند نیست. کاربران باید به فناوری ۱۰ وات بسنده کنند. خبر خوب این است که گوشی نوکیا G20 مجهز به حسگر اثر انگشت در بخش کناری بوده که میتوانید از آن برای بازگشایی و تعیین رمز عبور استفاده کنید.
۳. گوشی Nokia C21 Plus
به یکی دیگر از محصولات با ارزش در مقاله راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل نوکیا رسیدهایم. گوشی هوشمند Nokia C21 Plus را باید به عنوان یکی از بهترین گوشیهای هوشمند نوکیا معرفی کرد که ارزش خرید قابل توجهی دارد. این گوشی در بخش جلو مجهز به صفحه نمایش IPS LCD با سایز ۶٫۵۲ اینچ بوده که نسبت نمایشگر به بدنه آن هم معادل ۸۲٫۱ درصد است. از مهمترین ویژگیهای دستگاه باید به وضوح تصویر ۷۲۰×۱۶۰۰ پیکسل اشاره کرد. همچنین گلس روی دستگاه در برابر خط و خش از خود مقاومت نشان خواهد داد. در بخش جلو مقداری حاشیه دیده میشود و حتما عبارت Nokia در قسمت پایین صفحه نمایش قابل مشاهده است.
این گوشی هوشمند مجهز به تراشه اصلی Unisoc SC9863A بوده که با پایه تراشه ۲۸ نانومتر همراه است. همچنین این اسمارتفون دارای پردازنده گرافیکی IMG8322 است. گوشی هوشمند Nokia C21 Plus در مدلهای مختلفی تولید شده است، اما کمترین و بیشترین حافظه ذخیرهسازی مدلهای آن ۳۲ و ۶۴ گیگابایت هستند؛ این در حالی است که حافظه رم آنها از ۲ الی ۴ گیگابایت تقسیم شدهاند.
خرید انواع لوازم جانبی گوشی با بهترین قیمت از فروشگاه دیجیلند
گوشی هوشمند Nokia C21 Plus در بخش عقب دارای دو سنسور ۱۳ مگاپیکسل اصلی و ۲ مگاپیکسل سنجش عمق است. همچنین در بخش جلوی دستگاه شاهد قرارگیری سنسور سلفی ۵ مگاپیکسل هستیم. این گوشی مجهز به حسگر اثر انگشت بوده و محل قرارگیری آن بخش عقب دستگاه است. انرژی گوشی هوشمند Nokia C21 Plus توسط باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت تامین میشود و فناوری شارژ سریع ۱۰ وات میتواند گوشی را مجددا شارژ کند.
۴. گوشی Nokia G50
این گوشی هوشمند نوکیا مجهز به صفحه نمایش ۶٫۸۲ اینچ IPS LCD بوده که در نوع خود، ابعاد بزرگی دارد. نسبت نمایشگر به بدنه دستگاه برابر با ۸۴٫۵ درصد است؛ بیشتر فضای جلوی گوشی از نمایشگر تشکیل شده است. وضوح تصویر معادل ۷۲۰×۱۵۶۰ پیکسل بوده و میتوان گفت کیفیت قابل قبولی را ارائه خواهد کرد. این اسمارتفون قدرت خود را از پردازنده اصلی کوالکام اسنپدراگون ۴۸۰ ۵G دریافت میکند که یک پردازنده هشت هستهای با پایه تراشه ۸ نانومتر است. همچنین در کنار پردازنده اصلی، پردازنده گرافیکی Adreno 619 قرار دارد که خاطره خوبی از آن در اجرای بازیها و پردازشهای قدرتمند آن داریم.
این گوشی موبایل نوکیا در سه مدل مختلف عرضه شده است که تفاوت میان آنها، حافظه رم و حافظه ذخیرهسازی داخلی است. در مدل قدرتمند آن، حافظه رم ۶ گیگابایت در کنار حافظه ذخیرهسازی ۱۲۸ گیگابایت قرار گرفته و در مدل ضعیفتر دستگاه، حافظه رم ۴ گیگابایت و حافظه ذخیره سازی داخلی ۶۴ گیگابایت قابل مشاهده است. گوشی هوشمند نوکیا G50 در بخش عقب مجهز به دوربین سه گانه بوده که شامل دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسل، دوربین اولترا واید ۵ مگاپیکسل و دوربین سنجش عمق ۲ مگاپیکسل میشود. در بخش جلوی دستگاه، سنسور سلفی ۸ مگاپیکسل قابل مشاهده است. این گوشی مجهز به حسگر اثر انگشت در بخش کناری بوده و با کلید پاور مشترک است. همچنین این گوشی انرژی خود را از باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت دریافت میکند و فناوری شارژ سریع آن هم ۱۸ وات است.
۵. گوشی Nokia 5.4
یکی دیگر از ارزانقیمتترین گوشی های نوکیا که ارزش خرید دارد، نوکیا ۵٫۴ بوده که مجهز به صفحه نمایش ۶٫۳۹ اینچ IPS LCD با وضوح ۷۲۰×۱۵۶۰ پیکسل است. همچنین نسبت نمایشگر به بدنه دستگاه برابر با ۸۱٫۹ درصد بوده که نشان میدهد بیشتر فضای جلو پوشیده از صفحه نمایش است. قدرت گوشی توسط پردازنده اصلی کوالکام اسنپدراگون ۶۶۲ تامین میشود که به عنوان یک پردازنده با پایه تراشه ۱۱ نانومتر شناخته میشود. از طرف دیگر، این گوشی هوشمند دارای پردازنده گرافیکی Adreno 610 بوده که نیازهای شما در زمینه گیم و اجرای برنامههای مختلف را پاسخ خواهد داد.
این گوشی در بخش عقب مجهز به دوربین چهارگانه با سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسل بوده و در کنار آن، سنسور اولترا واید ۵ مگاپیکسل قابل مشاهده است. این گوشی دارای دو سنسور دیگر ۲ مگاپیکسل سنجش عمق و ماکرو است. در بخش جلوی گوشی نوکیا ۵٫۴ شاهد سنسور سلفی ۱۶ مگاپیکسل هستیم که برای ثبت تصاویر و فایلهای ویدیویی، قدرت خوبی را ارائه میکند. گوشی هوشمند نوکیا ۵٫۴ مجهز به حسگر اثر انگشت در سمت راست بوده که با کلید پاور عملکرد یکسان دارد. باتری گوشی با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت بوده و فناوری شارژ سریع ۱۰ وات را شاهد هستیم.
سخن آخر
شرکت نوکیا در زمینه تولید گوشی های هوشمند توانسته شرایط خوبی را در بازار میانرده برای خود رقم بزند. در این بخش با راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل نوکیا همراه شما بودیم. ما سعی کردیم بهترین گوشی های موبایل نوکیا که ارزش خرید بیشتری دارند را به شما معرفی کنیم تا بتوانید در میان آنها، یک مدل را برای خرید خود انتخاب کنید.