معرفی گوشی پوکو poco m4 pro، بررسی ۵ ویژگی منحصر بفرد گوشی poco m4 pro!
گوشی پوکو poco m4 pro شاید اتصال ۵G را قربانی کرده باشد، اما به راحتی میتوان لقب بهترین گوشی اقتصادی پوکو در سال ۲۰۲۲ را برای آن در نظر گرفت، در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با این گوشی اقتصادی آشنا شویم و به بررسی آن بپردازیم.
طراحی و کیفیت ساخت
گوشی پوکو poc m4 pro مانند نسخه ۵G خود بسیار شبیه به یک گوشی پرچمدار است و اصلا شباهتی به یک گوشی میانرده یا اقتصادی ندارد. بخش ماژول دوربین برخلاف نسخه ۵G که نسبت به بدنه دارای برآمدگی نسبتا کمی است، بهصورت یکدست طراحی شده تا زمانی که کاربر روی سطح صاف مشغول کار با گوشی باشد، تعادل بیشتری ایجاد شود.
پوکو M4 Pro با ضخامت ۸/۱ میلیمتری و وزن ۱۷۹/۵ گرمی، باریکتر و سبکتر از نسخه ۵G است. همچنین پوکو برای گوشی پوکو m4 pro از اسپیکر دوگانه استفاده کرده تا یک بار دیگر به ما یادآوری کند که M4 Pro شباهتی به یک میانرده ندارد.
خرید انواع گوشی از سایت دی جی لند
بررسی صفحه نمایش گوشی پوکو m4 pro
نمایشگر پوکو M4 Pro 6/4 اینچی با رزولوشن ۲۴۰۰ * ۱۰۸۰ و نرخ نوسازی تصویر ۹۰ هرتز است. البته بهطور پیشفرض این نمایشگر ۶۰ هرتزی است و باید در تنظیمات صفحه نمایش، نرخ نوسازی تصویر را روی ۹۰ هرتز قرار داد. گوشی پوکو poco m4 pro همچنین دارای نرخ نمونه برداری لمسی ۱۸۰ هرتزی است که برای بازیهای اکشن، پاسخگویی خوبی دارد.
اما تغییر بزرگ در صفحه نمایش این سری را باید استفاده از پنل AMOLED عنوان کرد. گوشی پوکو m4 pro اولین گوشی سری M است که دارای صفحه نمایش AMOLED است. این در حالی است که در نمایشگر M4 Pro 5G از تکنولوژی AMOLED استفاده نشده و همچنان شاهد نمایشگر IPS LCD با بیشینه روشنایی ۴۵۰ نیت هستیم.
بررسی مشخصات سخت افزاری گوشی پوکو poco m4 pro
بخشی که به شما یادآوری میکند M4 Pro یک گوشی میانرده است، پردازنده به کار رفته در آن است. براساس بررسی های انجام شده، پوکو برای پردازش اطلاعات گوشی پوکو m4 pro از MediaTek Helio G96 استفاده کرده که یک پردازنده ۱۲ نانومتری با تکنولوژی قدیمی است که قبلا هم در Redmi Note 11S و یا Realme 8i به کار گرفته شده بود.
نتایج بنچمارکهای GeekBench نشان میدهد گوشی پوکو poco m4 pro در تست چند هستهای عملکرد نسبتا بهتری نسبت به نسخه ۵G ثبت کرده است. اما این اتفاق در تست تک هستهای تکرار نشد و نسخه ۵G پردازنده ۶ نانومتری خود یعنی MediaTek Dimensity 810 5G عملکرد بهتری داشت.
در نهایت بایستی اشاره کرد Helio G96 پردازنده قدرتمندی نیست اما در مقایسه با SD680 به کار رفته در Redmi Note 11 و همینطور Helio G80 به کار رفته در Galaxy A32 گزینه بهتری است.
گوشی پوکو m4 pro در دو مدل رم ۶ و ۸ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ و ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه شده است. البته باید انتظار داشت همه این حافظهها در تمامی نقاط دنیا در دسترس نباشند، ولی همچنان امکان اضافه کردن کارت حافظه تا ۱ ترابایت وجود دارد.
بررسی دوربین گوشی پوکو poc m4 pro
پوکو m4 pro در بخش دوربین نسبت به نسخه ۵G ارتقا یافته است. دوربین اصلی وضوح بالاتر و سنسور بزرگتری دارد. در دوربین اصلی سنسور OmniVision OV64b40 استفاده شده که دارای فرمت اپتیکال ۱/۲ اینچ اندازه پیکسل ۰/۷ میکرومتر و وضوح ۶۴ مگاپیکسلی است.
برای دوربین اولترا واید از سنسور Sony IMX355 با دیافراگم لنز f/2.2 و میدان دید ۱۱۸ درجه استفاده شده است. و در نهایت دوربین سوم یعنی دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو به نظر میرسد بیشتر برای اضافه کردن تعداد دوربینهای پوکو m4 pro اضافه شده باشد تا گرفتن عکس خوب! پوکو برای دوربین سلفی از سنسور ۱/۳ اینچی ۱۶ مگاپیکسلی Sony IMX471 استفاده کرده است.
به عکسهای گرفته شده با دوربین اصلی در حالت پیش فرض یعنی ۱۶ مگاپیکسلی و در نور روز میتوان نمره قابل قبولی را داد. کمی نویز در عکسها وجود دارد اما محدوده داینامیکی بسیار خوب است.
گوشی پوکو poco m4 pro در شب و در نور کم با وجود اینکه مانند شیائومیهای رده بالا حالت auto Night mode را ندارد، تصاویر خوبی را با توجه به کلاس قیمتی خود ثبت میکند. نویز نسبتا زیاد است اما وضوح و جزئیات خوب هستند. در رنگ ها هیچ گونه اشباعی نشان داده نمیشود و در کل میتوان گفت بسیار دلپذیر هستند.
بررسی باتری گوشی پوکو poco m4 pro
باتری پوکو M4 Pro دارای ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است که دیگر مثل گذشته از دیدن چنین باتریهایی در گوشیهای میانرده شگفتزده نخواهیم شد. این باتری برای یک روز کامل با استفاده سنگین و احتمالا دو روز کامل با استفاده سبکتر مناسب خواهد بود.
پوکو برای شارژ M4 Pro از شارژر سریع ۳۳ واتی استفاده کرده که در مدت زمان ۱۵ دقیقه از ۰ تا ۲۹ درصد، در ۳۰ دقیقه ۵۹ درصد و در یک ساعت به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
نرم افزار
پوکو بهجای اندروید ۱۲ از اندروید ۱۱ در M4 Pro استفاده کرده است. همچنین در این گوشی از رابط کاربری MIUI 13 استفاده شده و این در حالی است که نسخه ۵G بهصورت پیشفرض از MIUI 12.5 بهره میبرد. این رابط کاربری با اینکه جذابترین و محبوبترین رابط کاربری اندروید نیست، اما کار با آن به اندازه کافی آسان است.
بیشتر بخوانید: نقد و بررسی گوشی شیائومی ۱۳ اولترا
2 دیدگاه ها
خدایش خیلی عالیه نسبت به قیمتش صفحه نمایش عالی سخت افزار متوسط ودوربین عالی البته نسبت به قیمتش
عالی