هر آنچه که باید در مورد برنامه Threads بدانید
برنامه Threads جدیدترین شبکه اجتماعی شرکت متا است که چند روز پیش برای اندروید و iOS منتشر و با استقبال بسیار خوبی از سوی کاربران این شرکت همراه شد. در ادامه این مقاله هر آنچه که باید در مورد برنامه Threads بدانید را از ساخت حساب تا امکانات مختلف برنامه در اختیار شما قرار خواهیم داد.
هفته گذشته شاهد اتفاقات بزرگی در جهان شبکههای اجتماعی بودیم که هر کدام از آنها تغییرات زیادی را در نوع استفاده مردم از آنها خواهد داشت. شروع این تغییرات با از دسترس خارج شدن توییتر در روز شنبه بود. چند ساعت بعد و با اتصال دوباره، مالک توییتر یعنی ایلان ماسک اعلام کرد که این اتفاق به علت وضع محدودیتی جدید در شبکه اجتماعی توییتر رخ داده است.
در حال حاضر کاربرانی که اشتراک ماهانه توییتر را خریداری کردهاند، میتوانند روزانه تا ۱۰ هزار توییت را مشاهده کنند. افراد دیگر نیز تنها امکان مشاهده هزار توییت در روز را دارند. این عدد در حسابهای جدید نیز تنها ۵۰۰ توییت است. ایجاد این محدودیت عجیب باعث خشم و نارضایتی کاربران زیادی در سراسر جهان شد.
بسیاری از کاربران به دنبال جایگزینی برای توییتر بودند. یکی از این جایگزینها بلواسکای بود که هنوز به صورت عمومی در دسترس نیست و برای استفاده از آن باید درخواست داده یا از یک کد دعوت استفاده کنید. همین موضوع باعث شد تا عدهای مخصوصا در ایران حتی دست به خرید کد دعوت بلواسکای بزنند. اما برنده اصلی این اتفاق بدون شک شرکت متا بود. آنها با عرضه یک شبکه اجتماعی مشابه توییتر به نام Threads حسابی سر و صدا به راه انداخت.
برنامه تردز چیست؟
برنامه Threads جدیدترین شبکه اجتماعی شرکت متا است که عملکرد و کاربردی مشابه توییتر داشته و تمرکز اصلی آن روی محتوای متنی است. البته امکان اشتراک تصاویر و ویدیو نیز در برنامه تردز وجود دارد. بر خلاف توییتر، تردز تنها از طریق دو سیستمعامل اندروید و iOS در دسترس بوده و هنوز خبری از نسخه وب آن نیست.
همانطور که اشاره کردیم، تردز ساختاری یکپارچه با اینستاگرام دارد. از این رو آیدی اینستاگرام و تردز شما یکی است. با این حال میتوانید عکس و اطلاعات جداگانهای را در بخش پروفایل تردز قرار دهید. در زمان ساخت حساب در برنامه Threads، این امکان برای شما فراهم شده تا حسابهایی که در اینستاگرام دنبال میکنید را به تردز منتقل کنید. اگر برخی از این اکانتها هنوز در تردز حضور نداشته باشند نیز جای نگرانی نیست؛ زیرا در زمان ملحق شدن آنها به تردز، این اتفاق به صورت خودکار صورت خواهد گرفت.
خرید و مشاهده قیمت انواع گوشی از برندهای مطرح در فروشگاه دیجیلند
جالب است بدانید که طبق اعلام مارک زاکربرگ، برنامه Threads تنها در یک روز موفق به جذب بیش از ۷۰ میلیون کاربر شده است. این عدد در حال حاضر به بیش از ۱۰۰ میلیون نفر رسیده است که زنگ خطری جدی برای توییتر محسوب میشود. زاکربرگ همچنین اعلام کرده است که تا زمانی که تعداد کاربران تردز به ۱ میلیارد نفر نرسد، خبری از اضافه شدن تبلیغات به آن نیست. هدفی که با توجه به بیش از ۱.۶ میلیارد کاربر اینستاگرام و یکپارچگی این دو برنامه چندان عجیب نیست.
دانلود برنامه Threads
نحوه دانلود و نصب برنامه Threads تفاوتی با برنامههای دیگر ندارد. اگر از کاربران آیفون هستید، اپ استور و اگر از گوشی اندروید استفاده میکنید با مراجعه به گوگل پلی میتوانید برنامه تردز را دانلود و نصب کنید. برای استفاده از این برنامه به نسخه ۱۴ یا جدیدتر سیستمعامل iOS و نسخه ۹ یا جدیدتر اندروید احتیاج دارید. همان طور که احتمالا میدانید، برای نصب و استفاده از این برنامه باید ip خود را تغییر دهید. البته اشاره به این نکته نیز ضروری است که برنامه تردز هنوز در کشورهای اتحادیه اروپا در دسترس نیست و باید از ip کشورهای دیگر مانند انگلیس و آمریکا استفاده کنید.
آموزش ساخت اکانت تردز
همانطور که به آن اشاره کردیم، پیش از ساخت اکانت تردز به یک حساب اینستاگرام نیاز دارید. اگر اکانت اینستاگرام ندارید، ابتدا به برنامه یا نسخه وب آن مراجعه کرده و نسبت به ساخت و تکمیل یک حساب کاربری اقدام کنید. پس از انجام این کار، با ورود به برنامه تردز حساب شما به صورت خودکار شناسایی شده و تنها با انتخاب آن میتوانید مراحل ساخت اکانت تردز را آغاز کنید. آیدی شما در تردز و اینستاگرام یکسان خواهد بود.
در مرحله بعدی باید با انتخاب نام، عکس پروفایل و پر کردن دیگر مشخصات، پروفایل خود را تکمیل کنید. سپس نوع حساب خود را مشخص کنید. در این مرحله میتوانید حساب شخصی (Private) یا عمومی ایجاد کنید. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که انتخاب هر گزینه وضعیت حساب اینستاگرام شما را تغییر نداده و خوشبختانه این بخش از برنامه تردز مجزا از اینستاگرام پیاده سازی شده است.
امکانات و بخشهای مختلف برنامه تردز
برنامه تردز هنوز در ابتدای کار خود قرار داشته و قابلیتهای چندانی برای ارائه ندارد. با این حال این برنامه از حداقلهای مورد نیاز یک شبکه اجتماعی که تمرکز زیادی روی متن دارد، برخوردار است. پستهای تردز محدودیت ۵۰۰ کاراکتری دارند که تقریبا دو برابر بیشتر از یک توییت (برای افرادی بدون اشتراک) است. برنامه Threads دارای پنج بخش اصلی است که در ادامه به ترتیب به معرفی کاربرد هر کدام از آنها میپردازیم.
بخش Home در برنامه Threads
این قسمت اصلیترین بخش برنامه تردز بوده که کاربران بیشتر زمان خود را در آن سپری خواهند کرد. هنوز الگوریتم چگونگی انتخاب و نمایش پستها در این بخش مشخص نیست و بخش زیادی از آن را پستهای غیر مرتبط تشکیل میدهد. در بخش Home شاهد ترکیبی از پستها هستیم که برخی از آنها از سوی افرادی است که آنها را دنبال میکنید و بخش دیگر را پستهای پیشنهادی شامل میشود. بر خلاف توییتر خبری از امکان مشاهده پستهای افرادی که دنبال کردید در یک فید جداگانه نیست.
بخش Search در برنامه تردز
این بخش همانطور که از نامش پیداست برای جستجوی افراد و حسابهای مختلف به کار میرود که به صورت پیشفرض به شما افراد مختلفی را برای دنبال کردن پیشنهاد میکند. هنوز خبری از امکان جست و جوی پست در برنامه تردز نیست. همچنین هنوز قابلیت استفاده از هشتگ نیز وجود ندارد.
بخش Post
درست مانند اینستاگرام، برای ارسال پست در برنامه تردز نیز باید آیکون میانی نوار پایین صفحه را لمس کنید. با این کار امکان نوشتن متن و اضافه کردن عکس و فیلم برای به اشتراک گذاشتن آن در برنامه Threads را خواهید داشت.
بخش Activity
این بخش تمام اعلانهای برنامه مانند لایک، فالو و ریپلای را به شما نمایش میدهد. امکان مشاهده ریپلای، منشن و اعلانهایی که از سوی حسابهای تایید شده برای شما ارسال شده نیز به صورت جداگانه وجود دارد.
بخش پروفایل
آخرین بخش برنامه تردز نیز به پروفایل شما اختصاص دارد. این بخش در کنار نمایش عکس، بایو و پستها به شما امکان ویرایش اطلاعات پروفایل و همچنین تنظیمات مختلف برنامه را میدهد. جالب است بدانید که خصوصی یا عمومی بودن حساب اینستاگرام شما ارتباطی با تردز نداشته و میتوانید وضعیت متفاوتی را برای هر کدام انتخاب کنید. همچنین در حال حاضر امکان حذف حساب تردز وجود نداشته و برای این کار باید حساب اینستاگرام خود را نیز همراه آن حذف کنید. البته بزودی قرار است چنین امکانی به برنامه Threads اضافه شود.
آموزش حذف اکانت تردز
متاسفانه در حال حاضر امکان حذف اکانت تردز به صورت جداگانه وجود نداشته و برای این کار باید اکانت اینستاگرام متصل به آن را حذف کنید. در صورتی که میخواهید هر دو اکانت را همزمان حذف کنید به بخش حذف اکانت در وبسایت اینستاگرام مراجعه کنید.
یکی دیگر از راههای حذف موقت اکانت تردز، غیرفعال سازی موقت آن است. برای این کار به پروفایل خود مراجعه کرده و علامت بالای عکس پروفایل خود را لمس کنید. در این بخش وارد تنظیمات Account شده و گزینه Deactivate profile را انتخاب کنید. در صفحه بعدی این عمل را تایید کنید تا اکانت تردز شما غیرفعال شود.
بیشتر بخوانید: معرفی ۴ برنامه Mindmap یا نقشه ذهنی رایگان
سخن آخر
تا اینجا به معرفی برنامه تردز پرداختیم. شبکه اجتماعی جدیدی که در همین چند روز ابتدایی راه اندازی با سر و صدای زیادی همراه شده است. با این حال همچنان راه زیادی تا تبدیل شدن به یک شبکه اجتماعی کامل و جایگزین توییتر دارد. از این رو باید صبر کرد و دید که تردز در گذر زمان چه جایگاهی خواهد یافت و نتیجه رقابت جدید میان متا و توییتر چه خواهد بود. نظر شما در مورد برنامه Threads چیست؟ آیا این برنامه میتواند جایگزین توییتر شده و این رقیب را از سر راه بردارد؟ به نظر شما اضافه شدن چه قابلیتهایی به برنامه تردز میتواند آن را از توییتر متمایز کند؟ فراموش نکنید که نظرات خود را با ما و دیگر خوانندگان این مقاله در وبسایت دیجی لند به اشتراک بگذارید.
1 دیدگاه
الان هنوز توی جو هست ولی فک میکنم به مرور جوش بخوابه